Search This Blog

Wednesday, August 25, 2021

Δεν κατάλαβε τίποτα ο κυρ Χρήστος…

 Επανέρχεται στις ερωτήσεις του, σαν εξάχρονο παιδάκι,  για τα Γκλιν Ρεπόρτς και την έκθεση Δαγωνα.!!!

Γράφει, λοιπόν, μεταξύ άλλων. ο κ. εκδότης:

 Τελικά κύριε Αντίποδα, που είναι το Γκλίν Ρεπόρτς και η έκθεσης Δάγωνα

 «Ε λοιπόν σε αυτές τις ερωτήσεις μου, που βασίζονται σε όσα ο ίδιος είχε παραδεχτεί, καταδέχτηκε να απαντήσει. Μόνο που απαντώντας εκτός του ότι με υβρίζει, (παλιά του τέχνη κόσκινο) εξέθεσε περισσότερο και τον εαυτόν του και εκείνους που τον εμπιστεύονται. 

Εκείνους που άγνωστο υπό ποία ιδιότητα, έστω «και εντελώς συμπτωματικά» (αχ αυτές οι εντελώς συμπτωματικές συμπτώσεις!!)  του επιτρέπουν να στρογγυλοκάθεται στα γραφεία της ΕΚΤ και να φυλλομετράει ένα πόρισμα που πριν πάει στην Γενική Συνέλευση είναι απόρρητο και δικαιούνται να το βλέπουν μόνο τα μέλη του Δ.Σ.

Πάντως ουσιαστικά επαληθεύει τα όσα είχε γράψει και  το πιο περίεργο, αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια αποφεύγει όπως του ζητώ, να  δημοσιεύσει έστω και περιληπτικά, το περιεχόμενο «του Γκλίν Ρεπόρτς και της έκθεσης Δάγωνα.» 

Κύριε εκδότα, επιτρέψτε μου να σας …ανακοινώσω αν δεν το έχετε αντιληφθεί, ότι ΔΕΝ είμαι και ποτέ ΔΕΝ υπήρξα πληροφοριοδότης σας και ως εκ τούτου ΔΕΝ μπορείτε να μου ζητάτε την δημοσίευση εγγράφων ή όποιων άλλων κειμένων των οποίων ΔΕΝ έχω την πατρότητα.. Αν εσείς είστε …ολίγον άσχετος με παρόμοια δημοσιογραφικά θέματα, συμβουλευτείτε κάποιους ικανότερους υμών, δημοσιογράφους οι οποίοι βρίσκονται γύρω σας, και θα σας πουν το σωστό. Εγώ έγραψα όλες τις πληροφορίες μου για τα Ρεπόρτς και ουδεμίαν άλλη υποχρέωση έχω για περεταίρω πληροφορίες σε κανέναν απολύτως… Τα έγγραφα αυτά πιθανόν να υπάρχουν στα γραφεία της Κοινότητας, (στα δικά μας πάντως υπάρχουν) για λογαριασμό της οποιας ετοιμάστηκαν, και μπορείτε να τα ζητήστε, αν βέβαια δεν τα …έφαγε η …μαρμάγκα Μενεγάκη ο όποιος φρόντισε, όπως σας έχω ξαναπεί, να …ξεσκαρτάρει και να «καθαρίσει» τα γραφεία του οργανισμού από …κάποια «άχρηστα»  έγγραφα της δεκαετίας του, ως προέδρου…

Όσο για την ιδιότητα την οποια χρησιμοποίησα για να στρογγυλοκαθίσω στα Γραφεία της Κοινότητας και να φυλλομετρήσω τον φάκελο των Γκλίν Ρεπόρτς, ΔΕΝ νομίζω ότι έχω έστω και την παραμικρή υποχρέωση να σας απαντήσω και απορώ για το θράσος, την αυθάδεια, αλλά και την αμάθειά σας να τολμάτε να με ρωτάτε για κάτι τέτοιο, εφόσον ΔΕΝ βρέθηκα στα γραφεια της εφημερίδος σας και ούτε φυσικά στο σαλόνι της οικίας σας….

Και για να σας βοηθήσω λίγο περισσότερο, σας επαναλαμβάνω ότι ο κ. Δαγωνας είναι υπαρκτό πρόσωπο, στεγάζεται στην Ιερά Αρχιεπισκοπή και το πιθανότερο είναι να κρατάει κάποιο αντίγραφο του έργου του, το οπολιο μπορεί εύκολα να φωτοτυπήσει και να σας το αποστείλει. Το μόνο πρόβλημα που ίσως αντιμετωποήσει είναι η άρνηση του Σωτήριου, με τον οποιο δεν φαίνεται να τα πάτε και τόσο καλά, εξ αιτίας της συχνής, και …αυστηρής, εναντίον του, κριτικής σας.!!! Θα τα ξαναπουμε, όμως…

3 comments:

  1. If Mr.Maniki had looked at the GCT's public website he would have found the following:
    https://www.greekcommunity.org/UserContent/Dagonas%20Report.pdf

    and he calls himself a reporter.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Where on the GCT website does it show where the money governments gave them went? Is there a link for that you can provide for Mr Maniki?

      Delete
  2. Tell mr. Maniki to go back to journalism school and they may teach him how to look at a website and analyze public financials posted on the GCT website for all to see. They call that διαφάνεια !

    ReplyDelete