Search This Blog

Friday, August 20, 2021

Μια οφειλόμενη …συγνώμη στον κ, Μανίκη.!!!

 Δεν ανήκει στους Μοντρεαλήτες, αλλά στους αλητήριους του αρχιεπίσκοπου Σωτήρη.!

Προσωπικοί, και όχι μόνο, λόγοι με υποχρέωσαν να μην ασχοληθώ με τα επαναλαμβανόμενα μπουρδουκλώματα του κ. Μανίκη, στο ΒΗΜΑ της 14ης Αυγούστου. Σήμερα όμως, διαβάζοντας ένα μέρος των σχολίων του, αναφερόμενο στον δήθεν, εναντίον του, εκβιασμό  μου, υποχρεούμαι σε μια απάντηση και αλλαγή κατηγορίας του από τους Μοντρεαλήτες στους αλητήριους.! Μάλιστα κύριοι, εκεί ανήκει ο κυρ Χρήστος, τον οποιο από λάθος μου τον κατέταξα στους Μοντρεαλήτες. 

Ομάδα η οποία συμπαρέσυρε και άλλους αθώους και αξιόλογους ομογενείς του Μόντρεαλ, από τους οποιους και ζητώ συγνώμη, έστω κι’ αν δεν εννοούσα τίποτα το μεμπτό γι’ αυτούς.

Διαβάστε, τώρα, τι έγραψα και τι ο κυρ Χρήστος κατάλαβε – ή ήθελε να καταλάβει; – και ανάλογα το μετέφρασε.!!!.

 

ΜΑΝΙΚΗΣ: Συνεχίζοντας ο Αντίποδας αντί να διαψεύσει τα αποκαλούμενα από αυτόν «ιστορικά της πλάκας γεγονότα των τελευταίων 50 χρόνων» απογειώνοντας τις κουτοπονηριές προσθέτει ότι: 

«Αυτόν τον κύριο τον βλέπετε να κυκλοφορεί ελεύθερα και καμαρωτά, σε τηλεοράσεις και ραδιόφΟνα, προσπαθώντας να αποβλακώσει τον κόσμο της ομογένειας, ώστε να μην καταλαβαίνουν τίποτα.»! 

Οπωσδήποτε αυτό που γράφει: 

«αυτόν τον κύριο τον βλέπετε να κυκλοφορεί ελεύθερα και καμαρωτά…»

 ολοφάνερα και πέρα που δείχνει ότι ολοφύρεται επειδή «κυκλοφορώ ελεύθερα και καμαρωτά!» παραπέμπει σε εναντίον μου υποκίνηση εχθρότητας και μίσους, και κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί και ως πρόκληση για σωματική απειλή. 

Ως εκ τούτου στο επόμενο εναντίον μου σχόλιο κ. Αντίποδα, σου συνιστώ να συμβουλεύσεις τους εδώ ομογάλακτους συντρόφους σου να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, έτσι ώστε  να μην κυκλοφορώ «ούτε ελεύθερα», αλλά ούτε και «καμαρωτά!»

ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ: Αν αυτό το παραπάνω δημοσίευμά σου, κ. Μανίκη, δεν σε αλλάζει κατηγορία και δεν σε τοποθετεί  σ’ αυτή των αλητήριων, τότε πού ανήκεις; Κοντεύεις να γεράσεις κυρ Χρήστο, πότε θα σταματήσεις επιτέλους να κοροϊδεύεις τους αναγνώστες σου; Κουτόχορτο νομίζεις ότι τρώνε μωρέ; Και καλά, κάποιες …θεούσες το καταλαβαίνω, αλλά το ότι ο πολύς κόσμος  γελάει μαζί σου, δεν σε νοιάζει; Το ότι «κυκλοφορείς ελεύθερα και καμαρωτά» ΔΕΝ σε παραπέμπει καθόλου στην ξεδιαντροπιά, αλλά «σε μια εναντίον σου μομφή;».! ΝΤΡΟΠΗ…

10 comments:

  1. Τι θέατρο γίνεται σ αυτή την ιστοσελίδα. Ο ενας κατηγορεί τον άλλον, σαν τους παπάδες.
    Μπράβο λοιπόν!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και πολύ σε πείραξε, εσένα, αυτό; Μπράβο σου λοιπόν!! και τώρα, ασχολήσου με τα δικά σου σοβαρά ζητηματα και άσε εμας να κατηγορεί ο ένας τον άλλο! Αν ες να προσφέρεις υπηρεσία, πες τον αντίποδα ν μην τα δημοσιεύει!

      Delete
  2. Και;;;; Χεστηκε η φοράδα στο αλώνι!

    ReplyDelete
  3. Απορώ Αντίποδα πως και γιατί ασχολείσαι με τις σιχασιές του "βήματος". Παράτον και ασχολήσου με τα δικά μας προβλήματα. Άστον να βράζει στο ζουμί του. Αρκετά μας τα έπρηξε.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μετά την τόοοοση τιμή να ασχολείται κάθε βδομάδα μαζί μου, ε θα ήταν γαϊδουριά να μη του κάνω την τιμή βοηθώντας τον να βρει θέμα για να γράψει, ...ικανοποιώντας το αναγνωστικό του κενό.! Σκέψου και να ...υπήρχα.!!!

      Delete
  4. Πάντως συνέχεια ο ένας λέει εναντίον του άλλου και είναι πολύ διασκεδαστικό να διαβάζεις αντίποδα.
    Για όλους έχει κάτι καλό να πεί. Γλύκα στάζει το στόμα του.
    Ελα μεγάλε, προχώρα και δώστα όλα

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν εσύ ή όποιος άλλος, χρειάζεται ευλογία Κυρίου, λιβάνισμα ή και θυμιάτισμα, μπορεί να επισκεφτεί κάποια εκκλησία και να ζητήσει από τον ιερέα να τον ευλογήσει, να τον θυμιατίσει, να τον λιβανίσει ή ακόμα και να τον εξομολογήσει, αν νοιώθει πολύ αμαρτωλός.! Ο Αντίποδας ΔΕΝ διαθέτει τις παραπάνω ιδιότητες και αναγκάζεται να μιλάει την γλώσσα της αλήθειας, ασχολούμενος και καυτηριάζοντας μόνον τις αλητείες και τις παπαριές τις οποίες λένε και γράφουν στα σχόλιά τους οι επισκέπτες του Αντίποδα, οι οποίοι μπορούν να διαθέτουν και σωστή σκέψη σε κάποια άλλα ζητήματα, με τα οποία, όμως, δεν ασχολούνται και ως εκ τούτου, φυσικά και δεν μπορούμε να ασχοληθούμε και να τους επαινέσουμε…. Πέραν του ότι μια σωστή σκέψη κάποιου, θεωρείται δεδομένη ή και επιβεβλημένη, και ως εκ τούτου αυτονόητη, και άρα δεν χρήζει των δικών μας επαίνων.! Το ότι οι γνώσεις σου είναι περιορισμένες (πώς λέμε Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης;), είμαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ φέρουμε εμείς την ευθύνη.! Σωστά;

      Delete
  5. Ζηλεύεις γιατί είναι πιο επιτυχημένος από εσένα. Επίσης, αυτός είναι σοβαρός, ασχολούμενος με σοβαρά θέματα. Και λειτουργεί μια επιτυχημένη παροικιακη εφημερίδα. Είτε συμφωνείς μαζί του η όχι σέβεσαι την αξιότιμη προσπάθεια του. Τουλάχιστον κάνει σωστή δημοσιογραφική έρευνα. Εσύ είσαι ένας κλόουν που κάνει χαβαλέ με ένα μπλογκ που ασχολείστε με συκοφαντίες εναντίον (και γενικά) του κλήρου, με κουτσομπολιό, και που στηρίζει και είναι στόμιο της κοινότητας. Σκαταλαβατε;

    ReplyDelete
  6. Περί του ποἰος είναι πετυχημένος κυρ. βρωμόστομε -11:15, εξαρτάται από τα κριτήρια με τα οποία τους κρίνεις. Τα δικά σου κριτήρια είναι υλικά και γι’ αυτό ποταπά. Μάλλον έχεις μετοχές στην εφημερίδα του ἠ παίρνεις προμήθεια (μίζα) από τις διαφημίσεις, ἠ είσαι έμμισθο τρὀλ. Εσύ, για την πάρτη σου να ενδιαφέρεσαι μόνον στο πόσο πετυχημένος θα είσαι απέναντι στον Τριαδικό Θεό, όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου να κριθείς.

    Όσο για την «αξιότιμη προσπάθεια» και την «σωστή δημοσιογραφική έρευνα» του έκδοτη σου, πές κι άλλα τέτοια να ξεκαρδιστὠ στα γέλια.

    Επειδή προκαλείς λοιπόν, θα στείλω στον εκλεκτό σου εκδότη την επόμενη εβδομάδα με το ταχυδρομείο μια 100% διασταυρωμένη σημαντική πληροφορία που έλαβα από φιλικό μου πρόσωπο, και θα του ζητήσω του εκδὀτη σου να την «ερευνήσει δημοσιογραφικά» και «να την δημοσιεύσει στο πρωτοσέλιδο» της φυλλάδας του. Εάν ΔΕΝ έχει την ορθόδοξη χριστιανική εντιμότητα και το ήθος να ενημερώσει τους ομογενείς του Καναδά για την αλήθεια της πληροφορίας και των γεγονότων, πιθανόν μετἀ να γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

    Εσύ που είσαι πραιτοριανός του, ενημέρωσέ τον προκαταβολικά εάν δεν έχει προλάβει ό ίδιος να διαβάσει αυτό το σχόλιο, και να περιμένει.

    “Αναγνώστης δίχως ψευδώνυμο”

    ReplyDelete
  7. Εγώ σας το είχα ‘πει…… Μανικης=Φίδι με περικεφαλαία ……. Ακόμα δεν μας έχει ‘πει που πήγαν τα χρήματα από την πώληση του κτιρίου της Ορθόδοξης Φωνής…..

    ReplyDelete