Search This Blog

Wednesday, May 6, 2020

Θα τους τρελάνει όλους ο ανακατωσούρας.!!!!



Θα τους παλαβωσει όλους εκεί στο Μόντρεαλ ο Dr. Ανακατωσούρας, κατά κόσμον Κώστας ο Πυρηνοαστροφυσικός.!!!
Μετά τον γερουσιστή Λεωνίδα Χουσάκο ανακάλυψε έναν ακόμα αξιόλογο Έλληνοκαναδό, τον διευθυντή Δημ. Σχέσεων της κυβέρνησης Χάρπερ, τον κ. Δημ. Σούδα τον οποίο κατάφερε  να του αποσπάσει συγχαρητήρια επιστολή υπέρ του «Εθνικού» για την μεγάλη τους επιτυχία, να χάσουν δλδ. τη δίκη με το Επαρχιακό του Κεμπέκ.!!! 

Και ΔΕΝ αρκέστηκε μόνο στην επιστολή του ο κ. Σούδας, αλλά πείρε κι’ αυτός - όπως και ο κ. Χουσάκος - σβάρνα τα ραδιοφωνικά προγράμματα του Μόντρεαλ για να προπαγανδίσει κατά του Επαρχιακού το οποίο κέρδισε τη δίκη.! 
Τώρα, πώς κατάφερε ο Dr. Ανακατωσούρας να πάρει με το μέρος του «Εθνικού» δυο σοβαρά και αξιόλογα στελέχη του Συντηρητικού κόμματος του Καναδά και να τους ρεζιλέψει κυριολεκτικά, πείθοντάς τους να παρουσιάσουν δημόσια το μαύρι για άσπρο, μόνον ένας …Πάππας ξέρει. Κάποιοι βέβαια λένε ότι όλα έγιναν για να πάρουν τη ρεβάνς από την ομάδα του π. προέδρου της Κοινότητας Νικόλα Παγώνη επειδή υποστήριξαν στις εκλογές τους Φιλελεύθερους του κ. Τρουντώ, ενώ κάποιοι άλλοι μιλάνε για τους λιμενικούς και το λιμάνι το οποίο υπήρξε -ως ακάθαρτο-  αιτία για την απομάκρυνση στελεχών του τότε κυβερνόντος κόμματος κ. λπ. 
Φυσικά εμείς ΔΕΝ υιοθετούμε τα κουτσομπολιά αυτά, αλλά στην πολιτική μετράει αρκετά η έξωθεν καλή ή κακή μαρτυρία…
Γι’ αυτό λέμε στον κ. Δημήτρη και φυσικά τον Λεωνίδα να προσέχουν πολύ τους ανακατωσούρες οι οποίοι  τους περιτριγυρίζουν και τους χρησιμοποιούν για προσωπικά οφέλη…

1 comment:

  1. Δε θα τους τρελάνει αλλά τους έχει κιόλας τρελάνει δεν πάει άλλο.

    ReplyDelete