Search This Blog

Wednesday, May 20, 2020

Υπάρχουν ανάμεσά μας κάτι καθίκια...



Υπάρχουν κάτι καθίκια, μα κάτι καθίκια, τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσά μας και τα μόνα που βρίσκουν να αντιγράψουν και να αναδημοσιεύσουν, για να μας ενημερώσουν, είναι ό, τι μ@λ@κία γράφει ο κάθε αλητήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο. Και πέρα από τον αρνητισμό που κουβαλάνε μόνιμα, μέσα τους και πάνω τους, για πάσης φύσεως θέματα, έπιασαν τελευταία και ασχολούνται (και) με την πανδημία του Κορωνοϊού.!!! Λέτε και είναι οι πιο ειδική στο θέμα, χωρίς όμως να μπορούν να γράψουν μια μοναδική λεξούλα δική τους.! 
Είναι, στην ουσία, αυτό που λέμε «δικηγόροι αγράμματοι» και κάτι χειρότερο. (Το χειρότερο προέρχεται από το ότι το παίζουν και θρησκευόμενοι Θεομπαίχτες, τα παλιοτόμαρα, ώστε να γίνονται πιο πιστευτοί στους πραγματικούς χριστιανούς με λιγότερες , απ’ αυτούς, γνώσεις αν υπάρχουν.!)
Ασχολούνται, που λέτε, τα κοπρόσκυλα αυτά όλη μέρα με το να εντοπίσουν ό, τι απογοητευτικότερο για την υγεία του ανθρώπου υπάρχει στο διαδίκτυο και τσακ, μόλις το εντοπίσουν το αναδημοσιεύουν χωρίς να κάνουν καν τον κόπο να το διαβάσουν ώστε να έχουν τουλάχιστον μια εικόνα του περιεχομένου του κλεμμένου δημοσιεύματος. Μάλιστα είναι τόσο επίμονοι στις αναδημοσιεύσεις τους αυτές, που σωστά θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος πως προσπαθούν να πείσουν ότι είναι άξιοι απόγονοι του Καματερού με το νερό, του Σώρα με τα 600 δις. που θα ξοφλούσε το χρέος της Ελλάδας και του Κουρή, ή του Τράγκα και άλλων κωλοπαίδων που θα μας έσωναν με την επανάκαμψη της δραχμής.!!!
Επειδή τα …βουνά ΔΕΝ σμίγουν, θα τα ξαναπούμε και με λεπτομέρειες άμα λάχει.!!! 

No comments:

Post a Comment