Search This Blog

Tuesday, March 10, 2020

Βρήκε το μπελά του ο …φουκαράς ο παπα-Κώστας.!!!



Αδιασταύρωτες μεν, επιβεβαιωμένες δε πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο …φουκαράς ο παπα-κώστας του Αγ. Δημητρίου βρήκα για τα καλά το μπελά του από τον …ξεχειλισμένο από αγάπη αρχιεπίσκοπο Σωτήριο ο οποίος μόνο που ΔΕΝ τον χαστούκισε όταν έμαθα ότι παραβίασε την εντολή του και παραβρέθηκε σε μια εκτός ναού εκδήλωση της «Πρόνοιας» του Αγ. Δημητρίου.!
Και πράγματι παρ’ όλες τις προσπάθειές μας ΔΕΝ καταφέραμε να μάθουμε γιατί ο καθ’ όλα …νομοταγής Παπα-Κώστας διέπραξε αυτό το …θανάσιμο αμάρτημα να ευλογίσει τα κούλουμα των κυριών του ναού.
Άλλοι λένε ότι πείναγε πάρα πολύ την ώρα αυτή και ήθελε να βάλει κάτι στο στόμα του, κάποιοι άλλοι λένε ότι του άρεσαν τόσο πολύ τα νηστήσιμα και μπήκε στον πειρασμό να τα γευθεί ενώ κάποιοι άλλοι λένε διάφορα χαζά που δεν επιδέχονται σχολιασμό… Αυτό πάντων που ΄΄εχει τη μεγάλη σημασία του είναι το ότι παραβίασε την εντολή του κήρυκα της …αγάπης Σωτηρίου και βρήκε ο άνθρωπος το μπελά του.!!!
Εμείς έχουμε να πούμε τούτο: μόνο: Να τον χαίρονται οι τρεις νέοδιωρισθέντες   επίσκοποι που θα δεχτούν τον ανώτατο βαθμό της ιερατικής τους καριέρας από τα χεράκια ενός τόσο μεγάλου κουρφέξαλα (όπως αυτοαποκαλείται) πνευματικού πατέρα.!!! Αν είναι δυνατό να πιστεύουν οι ίδιοι υποψήφιοι επίσκοποι ότι το Άγιο Πνεύμα θα κατέβει να τους νομιμοποιήσει υπακούοντας στις επικλήσεις του Σωτήριου.!!! Βρε ζημιά που έπαθε και παθαίνει κάθε μέρα η Ορθόδοξη Εκκλησία μας…  

 [C1]

2 comments:

  1. Βλεπω εγινες και ψευτης με τα ξεματα που λες. σαν τον φιλο σου τον κρανια.

    ReplyDelete
  2. Είναι αλήθεια ότι ό,σοι έχουν λίγο μυαλό βλέπουν τα ψέματά μας ενώ ό,σοι - οι περισσότεροι- διαθέτουν έστω και λίγο παραπάνω, βλέπουν τις αλήθειες και σιωπούν αισθανόμενοι ντροπή για την κατάντια των κληρικών της Κοινότητας, μηδέ του Αρχιεπισκόπου εξαιρουμένου...

    ReplyDelete