Search This Blog

Wednesday, January 22, 2020

Απάντηση Σωτηρίου σε επιστολή Γιάννη Φαναρά…

Φαναράς - Σωτήριος: Παραμένουν φιλαράκια, όπως λέει ο ίδιος ο Σωτήριος

Μόλις μας δόθηκε η ευκαιρία να δούμε τα e-mails  και μεταξύ αυτών την απάντηση Σωτηρίου σε επιστολή του προέδρου του Ελληνικού Σπιτιού Γιάννη Φαναρά. Την επιστολή του κ. Φαναρά ΔΕΝ την γνωρίζαμε αλλά από την απάντηση Σωτηρίου διαπιστώνουμε ότι εξέφραζε κάποια διαμαρτυρία του για την
απαξίωση του Γηροκομείου, του Δ. Συμβουλίου του οποίου προΐσταται, και φυσικά της Κοινότητας, τόσο για την μη αναφορά της επίσκεψης του κ. Διαματάρη στις εγκαταστάσεις του στο Σκάρμπορω, όσο και την επίσκεψή του στα σχολεία της Κοινότητας.!!!
Όπως γράφει ο ίδιος ο Σωτήριος, «με τα χεράκια του» όπως λέει, « Η Ιερά (τρομάρα της) Αρχιεπισκοπή (χωρίς όμως ουδεμία Επισκοπή ή Επίσκοπο), όταν κάνει δελτίο τύπου, κάνει μόνο για τον εαυτό της (για τον εαυτό του ήθελε προφανώς να πει διότι διαφορετικά θε έλεγε για λογαριασμό της…) και για κανέναν άλλο, διότι δεν θέλει να αδικήσει κανέναν.»
Εδώ, λοιπόν, τα ψεματάκια πάνε για μια ακόμα φορά …σύννεφο, όταν γράφει ότι το Δελτίο Τύπου το κανει ΜΟΝΟ για τον εαυτό της και για ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο.!!! Να όμως που ανακοινώνει την επίσκεψη Διαματάρη  ΚΑΙ στο Γ. Προξενείο του Μόντρεαλ ΚΑΙ στην εκεί Ελληνική Κοινότητα καθώς ΚΑΙ στο Γ. Προξενείο του Τορόντο ΚΑΙ, στην προς τιμή του (τότε) υφυπουργού, εκδήλωση του Ιδρύματος Ελληνικής Κληρονομιάς – HHF και ίσως κάπου αλλού. Πάντως ποτέ ΔΕΝ περιμέναμε ότι ένας …Ηπειρώτης κληρικός θα προσπαθούσε τόσο πολύ να ξεπεράσει τον συμπατριώτη του πολιτικό (Τσίπρα) στα ψέματα… Δεν το χωράει ο νους μας διότι γνωρίζαμε ότι οι εκ της περιοχής εκείνης κάτοικοι ήταν μεγαλοδωρητές προς την πατρίδα και μας ήτο αδύατο να φανταστούμε ότι θα μεγάλωναν στον τόπο αυτό, τέτοια παλιόπαιδα – αρχιψευταράδες… Αύριο τα …κάποια υπόλοιπα.!


1 comment:

  1. Και που σαι ακόμα μας έχει χορτάσει μια χούφτα ψέματα τα τελευταία 30 με 40 χρόνια που είναι εδώ στο Καναδά και ιδιαίτερα στο Τορόντο

    ReplyDelete