Search This Blog

Tuesday, November 12, 2019

Κάποιες διευκρινήσεις για τη «διπλωματία» μας…


Πολλοί αναγνώστες μας ζήτησαν διευκρινήσεις για τον αγενέστατο διπλωμάτη και τι εννοούσαμε με τα όσα γράψαμε.. Καταλαβαίνουμε απόλυτα την απορία σας αγαπητοί φίλοι και θα προσπαθήσουμε  με τον ποιο σύντομο τρόπο να σας πούμε τι συνέβει:  
Προσκληθήκαμε -όπως σχεδόν πάντα- να παραβρεθούμε και να καλύψουμε κατά το δυνατό την εκδήλωση
GALA του Ελληνικού Γηροκομείου, το π. Σάββατο. Ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα και μεταξύ άλλων, συνεργάτης μας προσπάθησε να καταγράψει σε Βίντεο την όλη εκδήλωση για την προβολή του έργου του Οργανισμού και των εθελοντών υποστηρικτών του. Να όμως που όταν η κάμερα έφτασε στο τραπέζι των επισήμων, κάποιος που μόνο επίσημος ΔΕΝ μπορεί να θεωρηθεί, και συγκεκριμένα ο πρόξενος κ. Μαλιγκούδης, απαίτησε με αγενέστατο ύφος, παίζοντας και ρόλο οικοδεσπότη, (!!!),  να σταματήσει η βιντεοσκόπηση, λέγοντάς του «Δεν θέλουμε να μας πάρεις» όπως χαρακτηριστικά είπε. Φυσικά όταν ένας προσκεκλημένος αναλαμβάνει και …ρόλο οικοδεσπότη, μη σεβόμενος τον παριστάμενο πρόεδρο του Γηροκομείου τον κ. Φαναρά του οποίου είμαστε προσκεκλημένοι, αντιλαμβάνεστε πόσο «σοβαρός» επίσημος είναι και πόσο, πάνω απ’ όλα, διπλωμάτης μπορεί να είναι… Εκτός κι’ αν έγιναν όλα επι τούτου ώστε να ντροπιαστεί η σημερινή κυβέρνηση μιας και ο ίδιος ανήκει στη …σχολή του Τέρενς…
Φυσικά και ΔΕΝ ζητάμε ουδεμία δικαίωση, αλλά μια συγνώμη από την προϊσταμένη αρχή, στους παριστάμενους, πρόεδρο Γιάννη Φαναρά και διευθυντή Κώστα Κωστούρο, οι οποίοι ορθότατα ΔΕΝ αντέδρασαν ώστε να μη λάβει διαστάσεις το ζήτημα, θεωρείται απαραίτητη, διαφορετικά η αγένεια αγγίζει και αυτούς…
Νομίζουμε ότι τούτα τα λίγα φτάνουν…  



3 comments:

  1. Αγαπητέ Αντίποδα, ο Βαγιαζήτ σουλτάνος δεν ήξερε γράμματα αλλά ούτε και ο γραμματικός του δεν ήξερε, είχε όμως γλείψιμο, αλλά ο σουλτάνος του έκοψε το κεφάλι κάποια στιγμή, γιατί ο γραμματικός δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Τέτοιες ανόητες ενέργειες από αντιπροσώπους της χώρας μας είναι ανεπίτρεπτες. Αυτός ο αγενής(κύριος:)ο ίδιος ήταν καλεσμένος(VIP), οπότε η ευγένεια και ο κανονισμός καλεί, να καθόταν στην καρέκλα του και αν δεν ήθελε να φαίνεται η φάτσα του στη φωτογραφία και στο βίντεο, ας πήγαινε για τσιγάρο. Προσωπικά πιστεύω πως μία δημόσια συγνώμη από τους αντιπροσώπους των ΜΜΕ, αλλά και της προϊσταμένης υπηρεσίας του μεγάλου Οργανισμού, είναι επιτακτική.

    ReplyDelete
  2. Τι γίνεται Αντίποδα, δεν βλέπω σχόλια, φαντάζομαι πως το ποίμνιο θα δικαιολογεί την αγένεια αυτού του αγενή κυρίου, ακόμη μπορεί και να συμφωνεί μαζί του. Για να δούμε, τι θα πει το αναγνωστικό κοινό σας.

    ReplyDelete
  3. Λοιπόν αγαπητέ Αντίποδα; από ότι φαίνεται το ποίμνιο είναι χωρισμένο, άλλοι συμφωνούν και άλλοι όχι με τον αγενή μας αντιπρόσωπο. Απ' ότι όμως φαίνεται δεν είναι και τόσο αγενής. Μοστράρισε σε φωτογραφίες με άλλες και με άλλους και σε άλλους "δημοσιογράφους;" και ως καταλαβαίνουμε δεν θα άρεσε τις δικές σας φάτσες και τις δικές σας φωτογραφικές μηχανές. Επομένως αγαπητέ Αντίποδα, ο αγανής ήτανε αγενής μόνο μαζί σας και όχι γενικά με τους άλλους δημοσιογράφους". Έστω και μερικώς, Αγενής πάντως ήτανε.

    ReplyDelete