Search This Blog

Tuesday, August 20, 2019

Ομογενής …έπεσε στη φάκα για οικονομικό έγκλημα;



Κυκλοφορεί σε κάποια στέκια ομογενών και κουβεντιάζεται επίμονα ότι κάποιος γνωστός ομογενής μαγαλοεπιχειρηματίας, λίγο πριν ταξιδέψει για την Μεγαλόνησο, συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από τις αρμόδιες ελληνικές αρχές, έχοντας στις αποσκευές του μια καθόλου ευκαταφρόνητη ποσότητα Ευρώ, η οποία ήταν επιμελώς τακτοποιημένη στις δυο διώροφες βαλίτσες τις οποίες και συνόδευε… Μόλις οι αρμόδιοι
αστυνομικοί υποπτεύτηκαν τον  ομογενή επιχειρηματία, τον παρακάλεσαν να τους ακολουθήσει στο γραφείο της υπηρεσίας όπου, ενόποιον  του προϊσταμένου, διαπιστώθηκε η ύπαρξη των χρημάτων τα οποία «κατασχέθηκαν» λόγω της μη τεκμηριωμένης απόδειξης περί της νομιμότητας  προέλευσής τους. Εδώ τελειώνει για μας το στόρυ, αφού ο αυτόπτης και αυτήκοος που μας μετέφερε τα νέα ταξίδεψε λίγο μετά το συμβάν για το Τορόντο και μάλλον ΔΕΝ θα έχει συνέχεια για μας και για σας το θέμα αυτό. Θα πληροφορηθούμε μόνον αν ο δικηγόρος του επιχειρηματία ΔΕΝ καταθέσει -κάτι που απευχόμαστε- πειστικές απαντήσεις στον εισαγγελέα και η υπόθεση φτάσει στις δικαστικές αίθουσες… Ας ελπίσουμε πως όλα θα εξελιχθούν ομαλά για τον ομογενή…      

3 comments:

  1. Πες μας και σε μας ποιός είναι ο κύριος αυτός για να ξέρουμε και να μην είμαστε στην αγωνία.

    ReplyDelete
  2. Σε παροικιακό Εμπορικό κέντρο στο east ακούστηκε οτι τα φιλαράκια του, της τέως κυβέρνησης τον ‘’ΕΣΤΗΣΑΝ’’ οταν έχασαν τις εκλογές διότι ΕΛΕΓΕ ΠΟΛΛΑ;..
    Μάλον θεώρισαν οτι είχε γίνει επκίνδυνος για το κόμμα σαν αντιπολίτευση.
    Μήπος θεώρησαν σωστό να τον εκθέσουν πριν αναλάβέι η νέα κυβέρνηση και τους πουλήσει, όπως έκανε στό περελθόν και μετετράπει σε ΣΥΡΙΖΑ!
    ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ Η ΧΩΡΙΣΤΡΑ;
    Άβυσσος η ψυχή των πολιτικών…
    Εδώ παπάς, εκεί παπάς… αυτή είναι η ιστορία των παπατζήδων ..

    ReplyDelete
  3. Αγαπητοί μου, γιατί ασχολείσθε με γυμνοσάλιαγκες και κοπροκάνθαρους. Αφήστε τις κατάλληλες υπηρεσίες και αυτές θα κάνουν τη δουλειά τους. Τώρα που αρχίζει και βγαίνει η βρομιά στην επιφάνεια, να είσθε σίγουροι πως οι τσιμπίδες τους θα τους πιάσουν και κάθε κατεργάρης θα πάει εκεί που πρέπει.

    ReplyDelete