Search This Blog

Monday, April 8, 2019

Με απόφαση της κυβέρνησης του Οντάριο

128 νέες κλίνες μακροχρόνιας περίθαλψης στο Ελληνικό Σπίτι…


Από τον πρόεδρο του Ελληνικού Σπιτιού κ. Γιάννη Φαναρά λάβαμε ανακοίνωση Τύπου με θέμα την παραχώρηση 128 νέων κλινών μακροχρόνιας περίθαλψης, ύστερα από σχετικό αίτημα του οργανισμού…

Η ανακοίνωση Τύπου έχει ως εξής:

Είναι μεγάλη μας τιμή  να μοιραστούμε  μαζί σας την χαρά μας ,  ότι το Ελληνικό Σπίτι έλαβε την άδεια για 128 νέες κλίνες μακροχρόνιας περίθαλψης μετά από αίτημα που υποβάλαμε στο Υπουργείο Υγείας και
Μακροχρόνιας Περίθαλψης. Την ανακοίνωση αυτή μας έκανε η αξιότιμη κυρία Christine Elliott, Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Οντάριο και υπουργός Υγείας και Μακροχρόνιας Περίθαλψης, στις 22 Μαρτίου, 2019.
Οι θερμές μας ευχαριστίες στην υπουργό  αντανακλούν την ευγνωμοσύνη των άνω των 420 ατόμων που βρίσκονται επί του παρόντος σε λίστα αναμονής για τις δύο εγκαταστάσεις Μακροχρόνιας Περίθαλψης, των οικογενειών τους και των ηλικιωμένων της Ελληνικής Παροικίας που αποτελείται από περίπου 150.000 κατοίκους στο Οντάριο. 
Η παραχώρηση των νέων κλινών εντάσσεται στην αποστολή της Επαρχιακής Κυβέρνησης να βάλει τέρμα στην περίθαλψη ασθενών στους διαδρόμους των νοσοκομείων και θα δώσει την ευκαιρία στους αιτούντες που περιμένουν την ένταξή τους στις εγκαταστάσεις μας να λάβουν ποιοτική περίθαλψη που θα ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα, σε ένα ασφαλές και προνομιούχο περιβάλλον με έμφαση την κατάλληλη περίθαλψη.
Η φιλανθρωπία της κυβέρνησής μας έναντι των ηλικιωμένων θα τους επιτρέψει να ζήσουν με αξιοπρέπεια  και  σεβασμό,  σε  ένα  περιβάλλον  με  επαγγελματική  φροντίδα  υγείας  και τεχνολογίες αιχμής που θα ελαχιστοποιήσουν την έκθεσή τους σε κινδύνους και τραυματισμούς
και ταυτόχρονα θα ελαττώσουν την πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία μας και το σύστημα εντατικής περίθαλψης.
Το Ελληνικό Σπίτι αναγνωρίζει και εκτιμά τις προσπάθειες της Ελληνοκαναδής Χριστίνας Μίτα, μέλους του  Επαρχιακού  Κοινοβουλίου,  από  το  Κέντρο  του  Σκάρμπορο,  για  την  επιτυχημένη παραχώρηση των κλινών στην εκλογική της περιφέρεια και τους ψηφοφόρους της.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Ιωάννης Κ. Φαναράς
Πρόεδρος και Προεδρεύων Δ.Σ


2 comments:

  1. Δεν καταλαβαινω πως το εγραωε αυτο ο κος Ι.Φαναρας "παραχώρηση των κλινών στην εκλογική της περιφέρεια και τους ψηφοφόρους της." η πραγματικοτητα μπορει ναναι ετσι?????

    ReplyDelete
  2. Συμβαίνει, κάπου – κάπου, αγαπητέ μου, οι κυβερνήσεις να χτίζουν ακίνητα σε κάποια οικόπεδα της Επαρχίας, τα οποία, όπως είναι επόμενο, υπάγονται σε κάποια εκλογική περιφέρεια η οποία ως εκ τούτου εκπροσωπείται από κάποιον εκλεγμένο από το λαό της περιοχής, εκπρόσωπό του. Η κυβέρνηση, λοιπόν, ανέθεσε στην κ. Μιτά να ανακοινώσει ένα έργο της στην περιοχή της και ο κ. Φαναράς τους ευχαρίστησε, Αν νομίζετε ότι λόγω της κ. Μιτά, θάπρεπε να δοθούν τα 128 κρεβάτια σε μια άλλη περιοχή, μη και πάρει αυτή το κρέντιτ, …συμφωνώ απόλυτα μαζί σας! Ελπίζω πως ο κ. Φαναράς δεν θα ασχοληθεί με το ..θέμα σας….

    ReplyDelete