Search This Blog

Tuesday, June 5, 2018

Την Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Η Παμμακεδονική Ένωση Χάμιλτον, τιμά  τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Τορόντο κ. Αλέξανδρο Ιωαννίδη,                                   τον επιχειρηματία κ. Μιχαλόπουλο, πρώην στελέχη της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά και  μέλη της. 
Κατά τη δεξίωση, στη κατάμεστη αίθουσα της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στην πόλη του Χάμιλτον, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Παμμακεδονικής Ένωσης Χάμιλτον κ. Αριστοτέλη Δαμιανόπουλου  , απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους, γενικό πρόξενο της Ελλάδος στο Τορόντο κ. Αλέξανδρο Ιωαννίδη,  κ. Δημήτρη Κάρα πρώην πρόεδρο, κ. Τερέζα Νικολαΐδου πρώην
Α’ Αντιπρόεδρο, κ. Γιάνη Πύργο πρώην γενικό γραμματέα, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς τους στην Παμμακεδονική Ομοσπονδία Καναδά , στον επιχειρηματία κ. Τάσο Μιχαλόπουλο, για την προσφορά του στην οργάνωση και  στους κ.κ. Ξενοφώντα Πανόπουλο, Ευθύμιο Μπάρμπα και Στάθη Πουλόπουλο, για τα 25 χρόνια υπηρεσίας και προσφοράς τους στην Παμμακεδονική Ένωση Χάμιλτον. Τις πλακέτες παρέλαβαν προσωπικά οι ίδιοι, αφού παρευρέθηκαν στη δεξίωση.

 Ο Γενικός Πρόξενος κ. Ιωαννίδης  αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, μίλησε για τις υποχρεώσεις του Προξενείου προς τους πολιτες αλλά και των πολιτών προς αυτό, τι πρέπει να γνωρίζουμε και πως μπορούμε να επιτύχουμε τους σκοπούς μας. Μίλησε για το καυτό θέμα της Μακεδονίας μας. Δέχτηκε ερωτήσεις και έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις
Ο κ. Μιχαλόπουλος ο κ. Κάρας, η κα. Νικολαΐδου, ο κ. Πύργος ευχαρίστησαν τη διοίκηση της Παμμακεδονικής Ένωσης Χάμιλτον για την υποδοχή, τη φιλοξενεία και την τιμή.

Η αθρόα παρουσία των πολιτών της Ελληνικής παροικίας του Χάμιλτον, τα θαυμάσια εδέσματα, το κρασί και τα γλυκίσματα συμπλήρωσαν την επιτυχία της εκδήλωσης. Η δεξίωση άρχισε στις 1.00 μ.μ και κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα.

No comments:

Post a Comment