Search This Blog

Thursday, November 15, 2018

Μία ακόμα πετυχημένη εκδήλωση του "Ελληνικού Σπιτιού"...

200 χιλιάδες $ τα έσοδα απ' αυτή...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του "Ελληνικού Σπιτιού" με στοχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του Ιδρύματος. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γενικός πρόξενος τηςΕλλάδας στο Τορόντο κ. Βίκτωρ Μαλιγκούδης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας  Αντώνης Αρτεμάκης, ο π. πρόεδρος της Παμμακεδονικής και μέλος του Δ.Σ. του Γηροκμείου κ. Δημ. Κάρας και ο αρχιεπίσκοπος Σωτήρης συνοδευόμενος από τους ιερείς αρχ/τη Ιγνάτιο Δελή και Χριστιανό Σοκοσάν.
Τη διοργάνωση της πετυχημένης αυτής εκδήλωσης είχαν αναλάβει η κ. Πατ Αγραπίδη και η π. αντιπρόεδρος κ. Ειρήνη Κεριγλίδου και έφερε στο ταμείο του οργανισμού 200.000 δολάρια.!!!
Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Φαναράς μίλησε για το έργο και την προσφορά του Ιδρύματος και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν και βοηθούν στην επιτυχία του έργου αυτού.
Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση και η ομιλία του προέδρου...









<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/UzfLeKRWNUY?start=8" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>


No comments:

Post a Comment