Search This Blog

Sunday, October 7, 2018

Προσπάθεια συλλογής χρημάτων για τα σχολεία της Κοινότητας

Αγαπητοί φίλοι,
 
 Είμαι η πρόεδρος  του τμήματος Αδελφότητας Κυριών "Πρόνοια" και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.
 
 Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 συμμετέχω στο Μαραθώνιο Scotiabank Toronto Waterfront για την υποστήριξη της Ελληνικής Κοινότητας του Τορόντο.
 
Θα ήθελα να σας προσκαλέσω να υποστηρίξετε τις προσπάθειες συγκέντρωσης δωρεών που θα παραχωρηθούν στην Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο στηρίζντας τη σημαντική προσπάθειά της να προωθήσει και να διατηρήσει τις σπουδές της ελληνικής γλώσσας και την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.  
 
Το σύγχρονο ελληνόγλωσσο πρόγραμμα σπουδών "Παιδεία" της Ελληνικής Κοινότητας μας ενσωματώνει τη διδασκαλία της γλώσσας και του πολιτισμού βασισμένο στην επάρκεια της. Στοχεύει στην εκμάθηση της ελληνικής ως δεύτερη/ξένη γλώσσα και βασίζεται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις γλώσσες. Επί του παρόντος, βρισκόμαστε στο πέμπτο έτος εφαρμογής του προγράμματος «Παιδεία» στα σχολεία μας με αξιοσημείωτα θετικά αποτελέσματα.
 
Ως εκ τούτου, καλώ όλους εσάς να συμμετάσχετε στις προσπάθειές μου ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την κοινότητά μας τα επόμενα χρόνια.
 
Ο σύνδεσμος δωρεάς έχει ως εξής:
 
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.
 
 Μπέτυ Σκουτάκη,
Πρόεδρος του τμήματος της Αδελφότητας Κυριών «Πρόνοια»
Ελληνική Κοινότητα Τορόντο

No comments:

Post a Comment