Search This Blog

Tuesday, August 14, 2018

Αποχαιρετιστήριο κ. Ιωαννίδη σε φίλους και συνεργάτες


Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του π. γενικού προξένου της Ελλάδας στο Τορόντο, προς  φίλους και συνεργάτες του, με την ευκαιρία της αναχώρησής του και ανάληψης των νέων του καθηκόντων στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το μήνυμα «κλέβουμε» και αναδημοσιεύουμε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο fb, για όσους δεν ασχολούνται με το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης…

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
Ολοκληρώνοντας τη θητεία μου στο Γεν. Προξενείο της Ελλάδος στο Τορόντο αναχωρούμε με την οικογένειά μου από το Τορόντο, μια υπέροχη πόλη με εξαιρετική ελληνική ομογένεια που μας φιλοξένησε τα τελευταία τέσσερα χρόνια προσφέροντάς μας αξέχαστες επαγγελματικές και προσωπικές εμπειρίες.

Ενόψει της ανάληψης νέων καθηκόντων στην Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδας στην
Ευρωπαϊκή Ένωση, επιθυμώ να εκφράσω, με την αφορμή αυτή, την ευγνωμοσύνη μου για την εξαιρετική συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση στις προσπάθειες μας να προωθήσουμε τα θέματα του Ελληνισμού στο Οντάριο και τη Μανιτόμπα παρέχοντας προξενικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε Έλληνες πολίτες και ομογενείς.
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνω ότι στα καθήκοντά μου έχει ορισθεί να με αντικαταστήσει ο εξαιρετικός συνάδελφος κ. Βίκτωρας Μαλιγκούδης, ένας έμπειρος διπλωμάτης καριέρας, ο οποίος θα αναλάβει τα καθήκοντά του σε μερικές ημέρες. Είμαι βέβαιος ότι και κατά τη διάρκεια της δικής του θητείας θα συνεχίσετε να στηρίζετε με την ίδια θέρμη το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο και τα στελέχη του, στην προσπάθειά μας αθόρυβα, συστηματικά υπό συχνά αντίξοες συνθήκες, να τιμήσουμε στην πράξη με το έργο μας τις Ελληνίδες και τους Έλληνες της της Διασποράς.
Σας εύχομαι κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Με εκτίμηση,
Αλέξανδρος Ιωαννίδης

No comments:

Post a Comment