Search This Blog

Tuesday, August 21, 2018

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών… 4


«Ο (μη) έχων νουν νοείν, ανοείτω»...
 
Και συνεχίζει στο αρθράκι του ο κ.κ. μητροπολίτης: «Να σκεφθούν όμως αυτοί οι οποίοι προσέφυγαν στην καναδική δικαιοσύνη ότι εκεί θα γίνει τελικά ξεκαθάρισμα λογαριασμών και όχι μόνο για τα θέματα τα οποία προσέφυγαν σ’ αυτή αλλά και για όλα τα υπόλοιπα. «Ο έχων νουν νοείν, νοείτω» .!!!
Τι θέλετε να πείτε κ. κουραφέξαλα «πνευματικέ πατέρα»: Υπάρχουν και άλλα θέματα τα οποία κρύβετε κάτω από το χαλί ή έστω σαν τη γάτα τα σκ@τ@ της και τα οποία βγάζετε τώρα στην επιφάνεια για να εκβιάσετε την ηγεσία της Κοινότητας; Και ποια είναι αυτά τα θέματα τα οποία ΔΕΝ τολμάτε ή έστω αποφεύγετε να αποκαλύψετε (και) στους μη έχοντες νουν οπαδούς σας, αλλά τα αφήνετε μόνο για τους έχοντες; Κανένα σεβασμό και καμιά ντροπή τελικά προς το ποίμνιο της Εκκλησίας μωρέ; Τι κατάντια είναι αυτή; Και δεν υπάρχει ούτε ένας κληρικός παρατρεχάμενός σας, με νουν ή έστω με ούμπαλα, ώστε, …προβάλλοντάς τα, να εμποδίσει την κατρακύλα στην οποία οδηγείτε την Εκκλησία; Ή μπας και τα έχουν μόνο για …άλλες -τις γνωστές σε όλους, πλέον- χρήσεις;   Και ο έχων νουν νοείν νοείτο κι’ αφήστε κατά μέρος τις ανοησίες… Αυτά για τα’ωρα…

6 comments:

  1. γιατι συνεχεια αυτη η φωτογραφια; Πια η ιστορια της;

    ReplyDelete
  2. Μα αυτά είναι γραμμένα από τον Σωτήριο για τους έχοντες νουν και νοούν κύριε, εσείς γιατί ασχολείστε με τέτοια …κακά πράματα;

    ReplyDelete
  3. Έχουν καταντήσει ρεζίλι των σκυλιών - και ο κόσμος έχει απηυδήσει. Μήπως το μόνο που έμεινε να κάνουμε είναι να τους στήσουμε κάποιον αδριάντα έτσι για να περνά ο κόσμος και να τους φτύνει δημόσια;

    ReplyDelete
  4. Μια μεγάλη μορφή της Εκκλησίας, ο Αθηναγόρας, με το Σωτήριο.
    Που να ήξερε ο Αθηναγόρας πως κατάντησε ο Σωτήριος εδώ και μερικά χρόνια. Ενα θηρίο που δαγκώνει όσους δεν τον πάνε και κατηγορεί όσουν δεν κάνουν τα χατήρια του.

    ReplyDelete
  5. Ο Σωτήριος έχει υποστηρικτές. Κάποιους παπάδες που παλιά τον βρίζανε και τωρα τον προσκυνάνε, τους υπαλλήλους της Μητρόπολης, κάποιους πλούσιους και τις κυράτσες της Φιλοπτώχου.

    Λένε οτι πάει στο Πατριαρχείο στο τέλος του μήνα. Καλά αυτό το Πατριαρχείο δεν γνωρίζει τίποτα? Μήπως ο ένας φοβάται τον άλλο για κρυφ΄ες κομπίνες?

    ReplyDelete
  6. Για ποιούς παπάδες λές?
    Μαλλον γιαυτούς που εργαζότανε μέσα στα γραφεία της Μητρόπολης πρίν μερικά χρόνια, έφυγαν γιατί τσακώθηκαν με τον μεγάλο, και τώρα τον γλύφουν! Είχαν μεγάλο "στόμα" , όλο φώναζαν, και τώρα κάνουν τους παραδοσιακούς!! !!

    ReplyDelete