Search This Blog

Friday, June 1, 2018

Ένα Πλούσιο σε εκδηλώσεις Σαββατοκύριακο…


Πλούσιο σε εκδηλώσεις για την παροικία μας θα είναι τούτο το Σαββατοκύριακο…
Σήμερα Παρασκευή πραγματοποιείται η 22η Ετήσια εκδήλωση του Ιδρύματος Ελληνικής Κληρονομιάς (HHF) με στόχο τη συγκέντρωση κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων για την ενίσχυση των Τμημάτων διδασκαλίας της ελληνικής γλώσσας στα Πανεπιστήμια του Τορόντο και άλλων προγραμμάτων. Στην
εκδήλωση θα παραυρεθούν πολλοί Ομογενείς και Καναδοί επίσημοι μεταξύ των οποίων ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης και ο μητροπολίτης Σωτήριος.

Αύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα, στο Πολυμενάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, η Ελληνική Κοινότητα διοργανώνει εκδήλωση προς τιμή του ζεύγους Κόμησσας και Βασιλείου Πολυδούλη, για την πολυετή προσφορά τους στα κατηχητικά Σχολεία του Αγ. Δημητρίου και γενικά τη στήριξή τους στην Κοινότητα. Στην εκδήλωση θα παραυρεθούν μεταξύ άλλων ο γενικός πρόξενος κ. Ιωαννίδης και πιθανόν ο μητροπολίτης Σωτήριος ΑΝ διαθέτει την πνευματική δύναμη που χρειάζεται να σκεφθεί για μια φορά σωστά.

Τέλος, την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο Walkathon του Ελληνικού Γηροκομείου με αφετηρία τον ναό της Αγ. Ειρήνης και τέρμα στο Ελληνικό Σπίτι, στη Winona.  Της πορείας  θα συμμετέχουν 60 περίπου περπατητές με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιάννη Φαναρά.
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και Καλή Επιτυχία στις εκδηλώσεις τους…

No comments:

Post a Comment