Search This Blog

Wednesday, May 9, 2018

Εκδήλωση-Γεύμα της «Πρόνοιας» στο «Πολυμενάκειο…



Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το γεύμα της «Πρόνοιας» -τμήμα Αγ. Ειρήνης- για τις ανάγκες της εκκλησίας, στο «Πολυμενάκειο», την π. Κυριακή. Πάνω από 250 ομογενείς παραβρέθηκαν για να βοηθήσουν την οικονομική προσπάθεια της Ελληνικής Κοινότητας ώστε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της παρά τα όποια
εμπόδια της …προσφέρει ο Σωτήριος και οι παπάδες του…  


















3 comments:

  1. Καμάρι οι σιδεριές, με το μεγάλο της κοινότητας ανάμεσά τους, τύφλα να έχουν τα γύφτικα σκεπάρνια. Αλλά και ο δικός μας δεν πάει πίσω έχοντας δύο βόρειες σιδεριές μαζί του. Και αν είναι και δίγλωσσες, τότε υπολογίζονται για τέσσερες σιδεριές.

    ReplyDelete
  2. Η "Πρόνοια" προσφέρει έργο φιλανθρωπίας και στήριξης και είναι απαράδεκτη η απόφαση του Σωτηρίου οι ιερείς της Κοινότητος να μην κοινωνούν τα μέλη της. Που βρισκόμαστε , στο Μεσαίωνα;
    Αυτός ο Μητροπολίτης ανακατώνει τους πάντες.
    Σκοπός του δεν είναι ο σύλλογος των κυριών της "Πρόνοιας" αλλά να υπάρχουν διαμάχες και να επικρατεί διχασμός. Ετσι κολυμπάει ο σουλτάνος του Καναδά.

    ReplyDelete
  3. Απορώ για ένα θέμα¨.
    Το μεγάλο αυτό Πατριαρχείο γνωρίζει τι συμβαίνει με τον Σωτήριο στον Καναδά ;Εννοώ γεγονότα.
    Φοβούμαι ότι δεν ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει.
    Οι παπάδες δεν μιλάνε γιατί άλλοι φοβούνται και άλλοι είναι διχασμένοι μεταξύ τους.
    Εμείς σαν πιστοί, μιλάμε αλλά δεν κάνουμε τίποτα πιό πέρα. H Κοινότητα μάλλον κουράστηκε να μιλά, ή βλέπει ότι τίποτα δεν αλλάζει, και όλοι μας ανεχόμαστε έναν άνθρωπο να μας ανακατώνει.

    ReplyDelete