Search This Blog

Sunday, June 4, 2017

Πάνω από 70.000 δολάρια τα έσοδα…



Πραγματοποιήθηκε σήμερα το 37ο  Walkathon του Ελληνικού Σπιτιού…




Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή εκατοντάδων ομογενών πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι το 37ο Walkathon, το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο το Ελληνικό Σπίτι, με πρωταγωνίστρια την κ. Παναγιώτα Αγραπίδου και υπό την αυστηρή επίβλεψη του διευθυντή του οργανισμού κ Κώστα Κωστούρου.
Οι εισπράξεις της εκδήλωσης ξεπέρασαν όχι μόνο κάθε πρόβλεψη αλλά και κάθε προηγούμενη χρονιά, αφού με τους πρώτους υπολογισμούς ήταν αρκετά πάνω από 70.000 δολάρια.
Η πορεία ξεκίνησε στις μία το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγ. Ιωάννου στη Worden Ave. και κατέληξε λίγο μετά τις 4 στο Ελληνικό Γηροκομείο, στη γωνία Lawrence  & Kenenty, όπου πλήθος
κόσμου υποδέχτηκε με χειροκροτήματα τους συμμετέχοντες στο περπάτημα… Στη

συνέχεια ο κ. Νικόπουλος περιποιήθηκε με φαγητό και αναψυκτικά και πολύ μεράκι τους προσελθόντες ενώ με τη σειρά του ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Γιάννης Φαναράς, ως αντάξιος οικοδεσπότης, καλωσόρισε όλους και ευχαρίστησε από βάθους καρδιάς όπως είπε τους παρευρισκόμενους, τους εθελοντές και όλους τους επιχειρηματίες ομογενείς που πρόσφεραν απλόχερα τα προϊόντα τους για να βοηθήσουν στην τέλεια διοργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης.  Λεπτομέρειες για την συμμετοχή και προσφορά  αυτών θα παρουσιάσουμε μόλις λάβουμε επίσημα από τη Γραμματεία του Ιδρύματος τον κατάλογο, ώστε να μη κάνουμε κάποιο λάθος και να μην αδικήσουμε κανέναν. Θα πρέπει όμως να αναφερθούμε και σε μια ανθρώπινη στιγμή,  που διαδραματίστηκε  σχεδόν μπροστά μας, όταν με το τέλος της εκδήλωσης η υπεύθυνη κ. Αγραπίδη ρώτησε του διευθυντή κ Κωστούρο αν όλα πήγαν κατά τη γνώμη του καλά ενώ η καταφατική απάντησή του έκανε την Παναγιώτα να μη μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της.!
Ας αφήσουμε όμως τώρα το φωτογραφικό φακό να κάνει τη …δική του παρουσίαση ενώ απαγορεύουμε τις διαμαρτυρίες κάποιων που θα είναι: γιατί τους  ίδιους ανθρώπους; Διότι ο φακός μας δεν μπορεί να βρεθεί στον …καναπέ σας για να σας φωτογραφίσει…, άντε να μη το πω… 

























No comments:

Post a Comment