Search This Blog

Monday, October 30, 2017

Ξένη συνεργασία…



Λάβαμε ένα σχόλιο για το έκτακτο και απρογραμμάτιστο ταξίδι του πνευματικού μας πατέρα στην Ελλάδα  Για να είμαστε ειλικρινείς ΔΕΝ καταλάβαμε και πολλά πράγματα, αλλά υποθέτουμε ότι τα αρχικά «ΕΔΕ» υπονοούν μια κάποια Εσωτερική Διοικητική Έρευνα, αν δεν κάνουμε λάθος και ως εκ τούτου ο σχολιαστής μπορεί και να ξέρει τι λέει.!!! Είναι όμως έτσι; Θα το δούμε με τον καιρό, τώρα διαβάστε το σχόλιο…
 
Αγαπητέ Αντίποδα, έμαθα ότι ψάχνεις να μάθεις για το έκτακτο ταξίδι του Σωτήριου στην Αθήνα, χωρίς να πουν ούτε λέξη τόσο ο ίδιος όσο και η …λαλίστατη Μητρόπολη.
Επειδή συμμερίζομαι κατά κάποιο τρόπο την αγωνία σου για το θέμα «ταξίδι αστραπή» θα ήθελα να σε καθησυχάσω ότι δεν έχει σχέση με θέμα υγείας όπως λένε μερικοί και ούτε έχει να κάνει με κάποιο συνέδριο όπως διαδίδουν άλλοι. Ήταν καθαρά ταξίδι «επαγγελματικό» το οποίο έχει σχέση με το υπουργείο Εξωτερικών και κάποια ΕΔΕ που βρισκόταν σε εξέλιξη την εποχή εκείνη και η οποία 2-3 μέρες πριν χτύπησε και τη δική του πόρτα. Έτσι έτρεξε να βάλει ένα κάποιο φρένο στην υπόθεση για να κερδίσει χρόνο μήπως και  βγεί καθαρός τόσο ο ίδιος όσο και κάποιοι  κολλητοί του από τα παλαιά. Σήμερα μπορώ να σου πω τούτο μόνο. Η ΕΔΕ σταμάτησε, τα πράγματα "ηρέμησαν" αλλά μόνο προς το παρόν και όταν έγραφες για κάποιες μπόμπες ήσουν σωστός αλλά μάλον δεν γνώριζες πολλά από ότι κατάλαβα. Τώρα που ξέρεις περισσότερα σε συμβουλεύω να μη τρέχεις άσκοπα, άσε τις  εξελίξεις να τρέξουν και θα τα βρεις όλα στο «πιάτο» σου έτοιμα προς βρώσιν και εγώ αν διαπιστώσω ότι σκόνταψες σε κάτι θα επέμβω να βοηθήσω, να είσαι σίγουρος. Αυτά!
Ευχαριστούμε το φίλο, αν βέβαια δεν μας άνει πλάκα, εντάξει;

3 comments:

  1. Ο Σωτήριος πήγε στην Ελλάδα γιατι είχε πρόσκληση από ένα Υπουργείο για να παρευρευθεί σε ένα διαθρησκευτικό συνέδριο.
    Τα υπόλοιπα είναι λόγια του "ελληνικού καφενείου".
    Αφήνει τέτοιες ευκαιρίες ο Σωτήριος!!!

    ReplyDelete
  2. Ο καθένας πορεύεται με όσα ξέρει κύριε!!!

    ReplyDelete
  3. Ασχολούμεθα συνέχεια με το Σωτήριο και του δίνουμε αξία. Εχει δημιουργήσει τόσα προβλήματα και όμως παραμένει στη θέση του. Γιατί΄?
    Κάτι πρέπει να υπάρχει.

    ReplyDelete