Search This Blog

Thursday, July 6, 2017

Ξανά σε …περιπέτειες η κοινοτική διοίκηση.!!!




 Πριν ακόμα προλάβει να ξεμπλέξει, με τις (και δικαστικές) διαφορές της με τον μητροπολίτη, η Ελληνική Κοινότητα, ξεκινούν νέες περιπέτειες γι’ αυτήν με αντίδικό κάποιον κύριο Άμμο, ο οποίος την κατηγορεί ότι ξεφτιλίζει το όνομα του μπλογκ του, βάζοντάς το λογότυπό του μεταξύ των άλλων ΜΜΕ και ειδικότερα με αυτό της «Εβδομάδας» και του Αντίποδα.!!!
 Γράφει, λοιπόν,  ο κ. άμμος: «Και το κερασάκι στην τούρτα ήταν, όταν είδαμε στο διαφημιστικό
πάνελ.. τα λογότυπα και των δύο να μοστράρουν ανάμεσα στα υπόλοιπα ΜΜΕ της παροικίας. Από που κι ως που;
Από πότε αυτά τα δύο θεωρούνται ΜΜΕ; Και τι είναι αυτό που κάνουν και τα καθιστά ως τέτοια;»



Μάλιστα, αυτό το …ατόπημα έκανε ο υπεύθυνος για τις ηλεκτρονικές διαφημίσεις του Φεστιβάλ του Αγ. Ιωάννη.! Τώρα καλείται η Κοινότητα να διορθώσει το τεράστιο αυτό λάθος ή, πιθανόν, να …ξεχάσει τη βοήθεια της …αρκούδας η οποία είναι ένα σοβαρό ζώο και ως εκ τούτου δεν μπορεί να βρίσκεται μεταξύ των λοιπών λογοτύπων των παροικιακών ΜΜΕ.!
Και συνεχίζει:  
«Όχι κυρίες και κύριοι. Προσωπικά με μειώνει να βλέπω το λογότυπό μου ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Ευχαριστώ μεν, αλλά δεν..!
Λυπάμαι ειλικρινά, αλλά ειδικά αυτό, πραγματικά με απογοήτευσε !!»

Εμείς ως Αντίποδα, αλλά και ως Εβδομάδα, πιστεύουμε ότι ο κ. Αρτεμάκης προσωπικά πρέπει να πάρει θέση, να ζητήσει συγνώμη από τον ιδιοκτήτη και διαχειριστή της αρκούδας, ...ένεκα που μειώνει και παράλληλα να αποσύρει το λογότυπο, τουλάχιστον της Εβδομάδας, από τον πίνακα, αν όχι για το προσεχές Σαββατοκύριακο, οπωσδήποτε για την επόμενη ή την …μεθεπόμενη χρονιά.!!!   Με πρώτη ευκαιρία θα τα ξαναπούμε, αφού πρώτα περιμένουμε την αντίδραση της διευθύντριας της εφημερίδας όπου επίσης …εργάζεται και αρθρογραφεί ο παραπονούμενος, καταγγέλλων και διαμαρτυρόμενος κυραρκουδιάρης…


No comments:

Post a Comment