Search This Blog

Monday, June 26, 2017

Το ΥΠΕΞ, ο κ. Σάρας κι' εμείς…




Όταν κάποιος ασχοληθεί σοβαρά με κάποιον μη σοβαρό, τότε ξεπέφτει κι΄ αυτός στο επίπεδό του και γίνεται το ίδιο μαζί του. Για το λόγο αυτό θα …ζυγίσουμε από τις «ελαφριές» τον εκδότη της «Επιθεώρησης» Πατρίδες, που επί 30 τόσα χρόνια τώρα συνεχίζει να ασχολείται με τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, βάζοντας όλους τους ηγέτες της στο ίδιο τσουβάλι, πιστεύοντας πως είναι ο μόνος που γνωρίζει από διπλωματία.! …Ακούστε τι γράφει στην τελευταία έκδοση της φυλλάδας του με τίτλο «Το τίμημα
της μωρίας…» (προφανώς της μωρίας του θα πρέπει να εννοεί)…
Συνεχίζει τις επιθέσεις του κατά παντός υπευθύνου του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, οι οποίοι  έχουν σχέση με την εκπροσώπηση της χώρας μας εντός και εκτός συνόρων. Αναφερόμαστε στον ομογενή …συμπατριώτη (;) κ. Θωμά Σάρα, ο οποίος, έχοντας κάποια αρκετά απωθημένα κατά της Ελλάδος, (οι αρχές της οποίας τον αναζητούσαν επί 20 και πλέον χρόνια για να του αναθέσουν το υπουργείο ή ίσως για κάποιες οικονομικές διαφορές - δοσοληψίες που εκκρεμούσαν …μεταξύ τους), έβαλε ως στόχο την κατασυκοφάντησή της, με κύριο στόχο τους προϊσταμένους όλων των υπηρεσιών του ΥΠΕΞ, εντός και εκτός Ελλάδος. Και για να μη σας κουράζουμε με τις γνωστές του συμπεριφορές «ανά τους …αιώνες» θα σταθούμε στην τελευταία έκδοση της ανά τρίμηνο  κυκλοφορίας ενός πράγματος που το αποκαλεί «Επιθεώρηση πατρίδες» του οποίου φέρεται ως εκδότης-διευθυντής.
Στην πρόσφατη αυτή έκδοση, ο κ.  Θωμάς Σάρας για μία ακόμα φορά προσπαθεί να μειώσει τις ικανότητες των Ελλήνων διπλωματών με πρώτους και χειρότερους τον κ. Κάρολο Παπούλια, υπουργό Εξωτερικών και μετέπειτα πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον επίσης υπουργό Εξωτερικών και μετέπειτα πρωθυπουργό της Ελλάδας Γιώργο Παπανδρέου.! Αυτούς βρήκε ο εκδότης  κ. Σάρας να κατηγορήσει τον μεν πρώτο ως «αιμοσταγή» πολιτικό ο οποίος  κατέκαψε τα χωριά της Ηπείρου και τον δεύτερο ως εκτελεστή του …σχεδίου αναγνώρισης των σκοπίων και της παραχώρησης  των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου στην Άγκυρα.!!!
Οι δυο παραπάνω πολιτικοί διέπραξαν και πολλές άλλες …ατιμίες σε βάρος της Ελλάδας, οι σπουδαιότερες των οποίων είναι: Ο μεν Κάρολος Παπούλιας εξαγόρασε κάποιους ηγέτες της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Αμερικής και Καναδά με το ποσό των 35.000 δολαρίων ώστε να διαλύσουν την οργάνωση, κάτι που πέτυχαν, ενώ ο κ. Παπανδρέου έκοψε την χρηματοδότηση του Κέντρου Αποδήμων Μακεδόνων με την αιτιολογία ότι όλοι οι απόδημοι θα (πρέπει να) ανήκουν στη Γ. Γραμματεία Αποδήμων Ελλήνων.
Βέβαια όλα αυτά τα λάθη θα είχαν αποφευχθεί αν από τα χρόνια εκείνα στο τιμόνι του υπουργείου Εξωτερικών είχε ανατεθεί από τον  Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ανδρέα Παπανδρέου ή τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, στον ίδιο τον κ. Σάρα ο οποίος με τις σπουδές του και την εμπειρία του, θα στελέχωνε με …σωστούς διπλωμάτες τις Πρεσβείες και τα Προξενεία και θα καθοδηγούσε τις ενέργειές τους για να έχουμε σήμερα τις καλύτερες διπλωματικές επιτυχίες στον κόσμο όλο.!!! Τώρα νιώθω ότι σας έχω μπερδέψει λίγο παραπάνω, αλλά μήπως νομίζετε ότι κι΄εγώ δεν είμαι μπερδεμένος; Σας υπόσχομαι όμως ότι στις προσεχείς αναρτήσεις θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θα καταλάβουμε όλοι τι εννοεί ο κ Σάρας… Υπομονή…

1 comment:

  1. "ο Καρολος Παπουλιας Καπετανιος στον ΕΛΑΣ σε ηλικια 14 χρονων????"

    ReplyDelete