Search This Blog

Wednesday, March 15, 2017

Νέος πρέσβης στον Καναδά ο Δ. Αζεμόπουλος



Όπως μας πληροφορεί η άτυπη "υπουργός Εξωτερικών" της Ελλάδας στον Καναδά κ. Ιουστίνη Φραγκούλη, αντικαταστάτης του έΛΛΗΝΑ πρέσβη κ. Μαρκαντωνάτου θα είναι ο πρώην γενικός πρόξενος στο Τορόντο κ. Δημ. Αζεμόπουλος.
Η είδηση η οποία (θα πρέπει να) είναι αληθινή αφού προέρχεται από άνθρωπο του περιβάλλοντός του, την κ. Φραγκούλη, έγινε δεκτή με χαρά από πολλούς ομογενείς οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τη χαρά τους μέσω του λογαριασμού τους στο ΦΒ.
Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το χρόνο εγκατάστασής του στη νέα του θέση, αλλά με τη σειρά μας του ευχόμαστε  καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του…

2 comments:

  1. Με τη λήξη της πρεσβευτικής θητείας του στον Καναδά, βλέπω να πραγματοποιείται τελικά το όνειρό του να γίνει Επίσκοπος και γιατί όχι Μητροπολίτης αφου στο μεταξύ θα έχει γεράσει λίγο παραπάνω ο νυν. Λογικό δεν φαίνεται; Έτσι θα εξιλεωθεί και ο Σωτήριος ο οποιος πήρε πίσω την υπόσχεση που του έδωσε λίγα χρόνια πριν. Απλά πράγματα!.....

    ReplyDelete
  2. Σωστός ο Ανώνυμος αλλά μέχρι τότε μη μας παίρνει σβάρνα τις εκκλησίες κάθε Κυριακή κάνοντας τον ιεροψάλτη (παλαιό χούι του πρώην Προξένου), και τότε θα γίνει το σώσε και έλα να δεις. Από ιεροψάλτης, μητροπολίτης. Άντε να το πάρουν τα ποτάμια, να το δούμε και αυτό.

    ReplyDelete