Search This Blog

Friday, March 10, 2017

«Προικοδότησης» συνέχεια…



Μεγάλο ενδιαφέρον δημιούργησε τελικά, όπως όλα δείχνουν,  η ανακοίνωση του μητροπολίτη μας περί ίδρυσης ταμείου για την «προικοδότηση» της ιερατικής σχολής ή «Ακαδημίας» όπως την ονομάζει ο ίδιος.! Γράφτηκαν πολλά –για ευνόητους λόγους δεν δημοσιεύτηκαν όλα- υπέρ και κατά, άλλα σωστά και άλλα όχι, αλλά εκείνοι που ΔΕΝ έχουν καμιά απολύτως ευθύνη στην προκείμενη περίπτωση και άρα ΔΕΝ φταίνε σε τίποτα
είναι οι σπουδαστές της σχολής. Είχαν όλοι τους δικαίωμα ως Καναδοί πολίτες να επιλέξουν μια νόμιμα λειτουργούσα στον Καναδά σχολή, για να σπουδάσουν και να αποκατασταθούν επαγγελματικά, όπως κάνουν όλοι όσοι θέλουν να εργαστούν κι’ όχι να περιτριγυρίζουν άεργοι σε προνοιακά ταμεία.
Όταν, λοιπόν, για την οικονομική ενίσχυση της «ακαδημίας» διοργανώνονται εκδηλώσεις απ’ όλες σχεδόν τις Κοινότητες στον Καναδά, απ’ όλες τις φιλόπτωχες αδελφότητες και φυσικά την ΜΕΓΑΛΗ ετήσια εκδήλωση για τη βράβευση του αριστούχου απόφοιτου της χρονιάς που μαζί με τα δίδακτρα των φοιτητών συγκεντρώνεται ένα σεβαστό ποσό για τους έναν ή δύο και πολλές φορές κανέναν, μαθητές, μοιάζει και …λίγο ως κοροϊδία να ζητούνται πέντε εκατομμύρια (5.000.000 $) ζεστό χρήμα για τη συνέχιση της …προσφοράς αυτής.!
Αφήνουμε κατά μέρος τα …παράπονα του μητροπολίτη μας ότι οι εκκλησίες αδειάζουν συνεχώς και μάλιστα …οριζοντίως και καθέτως, ώστε σε λίγα χρόνια όλοι αυτοί οι της «ακαδημίας» να είναι άνεργοι.!
Σύντομα περισσότερα επ’ αυτού…

4 comments:

  1. Αυτοί εδώ φαίνονται σαν ένα γκρουπ προσφύγων... Προ πάντως αυτός ο Μητροπολίτης με την πλαστική σακούλα είναι όλα τα λεφτά ...,!!! Τι'ναι αυτοί ρε παιδιά... Αίσχος ...!!!!

    ReplyDelete
  2. @1:42 Εισαι αμορφωτος και πιατας! ρε ουστ!

    ReplyDelete
  3. Το ωραιο ειναι ότι γραφουν σχολια και μερικοι αφελεις αναγνωστες, μαλλον φιλοι του ταδε. Πω πω νοημοσυνη που δειχνουν. Γιατί τοσο φθόνο αφελεις αναγνωστη; @1:42

    ReplyDelete
  4. Άκου να δεις την κατάντια σου... Αμωρφοτος κσι πιατας.... Τι έχεις εναντίων των πιαταδων ρε "παραμωρφομαινε";;;;
    Οι πιαταδες χτίζουν εκκλησίες αυτοί δουλεύουν σκληρά για να παίρνουν αυτοί οι παπαριδες που 'βγαίνουν από την "Σχολή" να παίρνουν τους μισθούς που παίρνουν ..
    Λοιπόν, εμείς οι πιαταδες είμαστε υπερήφανοι για την δουλια μας... Οι μισθοί μας αποκτούνται με τίμιο ιδρώτα μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και τα στελνωμε σε αλήθεια πανεπιστήμια όχι σχολές "μαϊμού" και αποφοιτούν γιατροί, οδοντογιατροι, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, λογιστές, ψυχολόγοι που κάποιοι από εσάς χρειάζονται, κτλ Εσείς εκεί να μάθετε να κουνάτε το θυμιατό με το ένα χέρι και να απλώνετε το άλλο να σας ρίχνουν τυχερα.... Είστε για κλάματα...!!
    Ο κόσμος σας εχει μάθει πια...!!! Αίσχος ..!!

    ReplyDelete