Search This Blog

Thursday, March 23, 2017

Δεξίωση για την 25η Μαρτίου και τον υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού.




Δεξίωση προς τιμή του υφυπουργού Απόδημου Ελληνισμού και την επέτειο της 25ης Μαρτίου, οργάνωσαν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης με τον πρόεδρο του Ελληνικού Σπιτιού κ. Γιάννη Φαναρά και τη βοήθεια του προσωπικού των δυο υπηρεσιών.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «ΕΣΤΙΑ» η οποία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των διοργανωτών, παρέμεινε μισογεμάτη, αφού τα προσχήματα έσωσαν οι ένοικοι του «Ε. Σ» οι οποίοι παραυρέθηκαν κατά δεκάδες, ως προσκεκλημένοι των διοργανωτών. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς το λόγο της μη
συμμετοχής των ομογενών, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις εξεχόντων ομογενών, ο εδώ ελληνισμός, ως «αντίγραφο» των εντός Ελλάδας Ελλήνων, αποστρέφεται μαζικά τους σημερινούς κυβερνόντες, εξ’ αιτίας της ανικανότητάς τους να λύσουν, στοιχειωδώς έστω, κάποια από τα προβλήματα της χώρας και των κατοίκων της, τα οποία τους έχουν φέρει σε απόγνωση, στερούμενοι ακόμα και τα, προς το ζην, απαραίτητα… Ειδικότερα τα ψέματα του πρωθυπουργού και η συνέχισή τους απ’ όλους τους υπουργούς του, κάνουν τους Έλληνες να τους γυρίζουν την πλάτη, όταν ακούν ότι κάποιος από αυτούς θα τους μιλήσει και, ως εκ τούτου, απέχουν.! Κάποιοι άλλοι μίλησαν για το … «ακατάλληλο» της αίθουσας, κάτι που όμως, δεν μπορεί να ληφθεί  σοβαρά υπ’ όψιν αφού στον ίδιο χώρο έχουν γίνει πολλές παρόμοιες, αλλά πολύ πετυχημένες εκδηλώσεις. Όμως για την επιλογή του χώρου αυτού θα πούμε σύντομα περισσότερα αφού υπάρχει, όπως λέγεται, παρασκήνιο και μάλιστα …γαργαλιστικό.!
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ακούσουμε και τη δική σας γνώμη για την όχι και τόσο πετυχημένη, -από πλευράς παρουσίας του κόσμου-, αυτή εκδήλωση και συγχρόνως θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι ο κ. υφυπουργός έλαβε και θα μεταφέρει εκεί που νομίζει, το μήνυμα… Τα ψέματα τελείωσαν, κύριοι.!
Παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τους παριστάμενους στη δεξίωση, ομογενείς και δίπλα ένα μέρος της βιντεοσκόπησης όπως την κατέγραψε για την ΕΡΤ και μας την παραχώρησε ο δημοσιογράφος κ. Τάκης Γαλιάτσος. 









































No comments:

Post a Comment