Search This Blog

Monday, December 26, 2016

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Λέσχη των Ηλικιωμένων…



Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα μέλη, τις οικογένειες και τους φίλους τους, οργάνωσε με επιτυχία το δραστήριο Δ. Συμβούλιο, την Παρασκευή το απόγευμα.
Πλούσιο καλομαγειρεμένο -εντός της λέσχης- φαγητό, διάφορα ποτά και πλούσια ελληνική μουσική ήταν αυτά που έδωσαν κέφι και ζωντάνια στους καλεσμένους. Με την ευκαιρία της γιορτής το Δ. Συμβούλιο, πρόβλεψε, ετοίμασε και μοίρασε
χριστουγεννιάτικα δώρα στα εγγόνια των μελλών που είχαν την τύχη να παραυρεθούν στην ωραία αυτή Χριστουγεννιάτικη γιορτή.
Παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση όπως τα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός…



















Τελευταίοι στη φωτογράφιση αλλά πρώτοι στη δουλειά. Οι κ.κ. Βασίλης Κηπουρός και Παναγιώτης Γιαούζης μπορεί να κουράστηκαν αλλά μαγείρεψαν το καλύτερο φαγητό που σερβιρίστηκε ποτέ στην αίθουσα αυτή κι’ ας κρατήσει τις διαφωνίες του ο πρόεδρος, αν φυσικά διαφωνεί.!!!

1 comment:

  1. Το Α.Κ.Α.Δ.ΗΜΙΑ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά


    Είναι σαφές, τουλάχιστον για την πλειοψηφία, ότι ζούμε πανευρωπαϊκά και κυρίως στην χώρα μας, εποχές κατάλυσης της εθνικής ανεξαρτησίας, κατοχής και οικονομικής κρίσης, όμως θα αφήσουμε για λίγο – λόγω των ημερών – κατά μέρος τις αρνητικές σκέψεις και θα στραφούμε προς τον Θεό, κάτι που θα μας πλημυρίσει με πολλές θετικές και αισιόδοξες σκέψεις.


    Γιατί όσο και να γνωρίζουμε τα κακόβουλα σχέδια των εχθρών μας και τις μεγάλες δυσκολίες και κινδύνους που αναμένονται την νέα χρονιά, δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αντίθετα αυτός είναι ο κανόνας, παρότι εμείς αναζητούμε την εξαίρεση μέσα από τους λίγους φωτεινούς σπινθήρες που έλαμψαν αστραπιαία, πρόσκαιρα και παροδικά …


    Μια από τις λίγες αυτές αναλαμπές που διατήρησαν αιώνια το φως τους, είναι η γέννηση του Ιησού Χριστού που παρέμεινε για χιλιετίες ως η πιο ισχυρή λάμψη και άσβεστη φλόγα στην καρδιά των ανθρώπων.
    Γιατί ενώ ο Χριστός ήρθε στην Γη με μεγάλη ταπεινότητα προσφέροντας απλόχερα Αγάπη και Ίαση, ήταν παράλληλα η «Ενσάρκωση του Λόγου», ο «Υιός του Θεού».

    http://unitedgreeknation.blogspot.gr/2016/12/blog-post_25.html

    ReplyDelete