Search This Blog

Monday, November 14, 2016

Εκδήλωση-χορός για το «Ελληνικό Σπίτι» απέφερε $ 190.000.!




ΜΙΑ ακόμα πετυχημένη από πάσης πλευράς εκδήλωση είχαν την τύχη να απολαύσουν χθες το βράδυ οι πάνω από 500 ομογενείς οι οποίοι παρευρέθηκαν στο μεγάλο ετήσιο χορό του Ελληνικού Σπιτιού.
Οι διοργανωτές της εκδήλωσης με επικεφαλής την πρώην αντιπρόεδρο κ. Ειρήνη Κερογλίδου και την κ. Πατ Αγραπίδου, καθώς και  τη συμπαράσταση όλου του Δ. Συμβουλίου του Γυναικείου Τμήματος, πέτυχαν να φέρουν στο ταμείο του οργανισμού το ποσό των 190.000.οο δολαρίων, απαραίτητων για τη συνέχιση της σωστής λειτουργίας των υπηρεσιών που προσφέρει, επί τόσα χρόνια, σε πάνω από
520 ομογενείς οι οποίοι έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες αυτές.
Μεταξύ των παραυρεθέντων, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Ιωαννίδης, ο πρόεδρος του Επαρχιακού Κογκρέσου του Κεμπέκ κ. Ιωάννης Θεοδοσόπουλος, ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης, ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής Δημ. Κάρας, ο π. πρόεδρος της Κοινότητας γιατρός Τάσος Καραντώνης, ο π. πρόεδρος της Κοινότητας του Peterborough κ. Νικόλαος Αυλωνίτης, και πολλοί άλλοι.
Ο οικοδεσπότης της όμορφης αυτής βραδιάς πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου του ιδρύματος κ. Γιάννης Φαναράς, κάλεσε στο βήμα τον γενικό πρόξενο κ. Αλέξανδρο Ιωαννίδη για έναν σύντομο χαιρετισμό και στη συνέχεια καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους προσελθόντες στην εκδήλωση και όσους με οποιονδήποτε τρόπο βοήθησαν στην επιτυχία της. Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη των Δ. Συμβουλίων, ανδρών και γυναικών, όσο και τους μεγάλους δωρητές τους οποίους κάλεσε στην πίστα του κέντρου για την συνηθισμένη αναμνηστική φωτογραφία.
Παρακάτω μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση…























































1 comment:

  1. Very beautiful event...!!!!! Congratulations to ALL....!!!!

    ReplyDelete