Search This Blog

Wednesday, March 30, 2016

Δυστυχώς οι πληροφορίες μας επαληθεύτηκαν… Ο Κώστας Κρανιάς ΔΕΝ είναι πια μαζί μας.!!!



 Δυστυχώς οι άσχημες πληροφορίες μας για την υγεία του εκδότη του «Ε. Τ.», όπως τις δημοσιεύσαμε σήμερα το πρωί, επαληθεύτηκαν… Ο Κώστας Κρανιάς ΔΕΝ βρίσκεται πια μαζί μας. Έφυγε τις πρωινές ώρες, σήμερα, απ’ τη Ζωή, στο νοσοκομείο του Τορόντο όπου νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες.
Πέρα από την σύζυγό του Δρ. Αναστασία η οποία έχασε τον σύζυγο, τα παιδιά του και τα εγγόνια του που έχασαν τον πατέρα και παππού τους, φτωχότερη είναι τόσο η ομογένεια των Ελλήνων του Τορόντο όσο και η δημοσιογραφία την οποία πιστά και με όλες τις δυνάμεις του υπηρέτησε τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής του, μέσα από την αγαπημένη του εφημερίδα «Ελληνικός Τύπος».
Η σορός του θα βρίσκεται στο Heritage Funeral Home, για λαϊκό προσκύνημα αύριο Πέμπτη στις 2-4 το μεσημέρι και 6-9 το απόγευμα, ενώ η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Παρασκευής, στις 10:00, από τον ιερό ναό του Αγ. Δημητρίου. Επίσης η οικογένεια, μετά τον ενταφιασμό, θα προσφέρει τη μακαρία, στο «Πολυμενάκειο» Πολιτιστικό Κέντρο της Ελληνικής Κοινότητας Τορόντο.
Με το άκουσμα του θανάτου του Κώστα Κρανιά, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αντώνης Αρτεμάκης και σύσσωμο το Δ. Συμβούλιο εκφράζουν τη θλίψη  τους στη σύζυγό του Αναστασία, στα παιδιά του και στα πολυαγαπημένα εγγόνια του…
Αιωνία η μνήμη σου αγαπητέ Κώστα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της καναδικής Γης που θα σε σκεπάσει.!!!

No comments:

Post a Comment