Search This Blog

Friday, March 18, 2016

Έφυγε ο Νίκος Πιλατέρης

Greek Community Of Toronto's photo.
H Ελληνική Κοινότητα Τορόντο θρηνεί ένα δικό της άνθρωπο. Ο Νίκος Πιλατέρης διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού τμήματος και Πρόεδρος του Τμήματος Νεολαίας επί σειρά ετών και διέπρεψε επιτελόντας ένα σημαντικό έργο. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ο Νίκος Πιλατέρης απεβίωσε περιστοιχισμένος από την αγαπημένη του οικογένεια την Πέμπτη ,17 Μαρτίου ,2016 σε ηλικία 66 ετών .Αγαπημένος σύζυγος της Σούλας για 44 χρόνια , στοργικός πατέρας του γιού του Peter, της κόρης του Nancy και του γαμβρού του Steve, πιστός κουνιάδος (γαμπρός) του Κώστα, αγαπητός αδελφός των Freda και Mike και των οικογενειών τους και αγαπημένος παππούς του Δημητρίου Νικολάου, θα λείψει πολύ στην οικογένειά του και στους φίλους του.
Η μεγάλη καρδιά του Νίκου και ο ευγενικός και γενναιόδωρος χαρακτήρας του θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη μας καθώ προσέφερε ακούραστα στην κοινότητα μέσα από την εθελοντική του εργασία με το Ποδόσφαιρο Νέων και την ΕΚΤ.
Ο Νίκος μετανάστευσε στον Καναδά από τη Ρόδο στην ηλικία των 17 . Εργάστηκε και σπούδασε σκληρά προκειμένου να αποκτήσει πτυχίο M.Sc. ως Πολιτικός Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο. Εργάστηκε ως επαγγελματίας Μηχανικός στην ευρύτερη περιοχή του Τορόντο για πάνω από 40 χρόνια.
Οι φίλοι μπορούν να επισκεφτούν την Κυριακή 20 Μαρτίου ,2016 από 1-3 και από 6-9 μ.μ στο Γραφείο Κηδειών Dixon-Garland Funeral Home 166 Main St. N., Markham (Hwy 48). Η νεκρώσιμη ακολουθία είναι την Δευτέρα 21 Μαρτίου ,2016 στις 11 π.μ. στον ορθόδοξο ναό του Αγίου Νεκταρίου στο 1223 Dovercourt Rd., Toronto. Δωρεές μπορούν να γίνουν στο Brain Tumour Foundation of Canada (https://www.braintumour.ca) ή στο Lymphoma Canada (http://www.lymphoma.ca).

No comments:

Post a Comment