Search This Blog

Saturday, January 2, 2016

Ο Τσίπρας στα χνάρια του Σωτήριου...

Μετά τις …παπαριές του μητροπολίτη-μαϊμού, που διαβάσαμε χθες, νάσου και οι παπαριές του πρωθυπουργού – μαϊμού… Κοινό σημείο των δυο τους τα ψέματα.! Αμφότεροι ψεύτες δίχως ίχνος ντροπής. Μόνο έτσι μπορεί να τους πάει καλά ο νέος χρόνος… Διαβάστε:


Ο Τσίπρας τελικά είναι ένα πραγματικά άξιο, σεμνό και ευλογημένο παλικάρι που πασχίζει, σκίζεται, αγωνιά, δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για το καλό του τόπου και του λαού.

Τι ωραία που τα λέει, τι χάρισμα επικοινωνιακό είναι αυτό, τι δημοκρατική έκφραση και ευαισθησία χαρακτηρίζουν τον πρωθυπουργό μας, ζωή νάχει ο άνθρωπος.

Διαβάζοντας το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του, μένεις έκθαμβος αντιλαμβανόμενος πόσο ψηλά βρίσκεται σε σχέση με το «παλιό που έφυγε και πάει». Νοιώθεις ταυτόχρονα και ένοχος που κακολογείς έναν αριστερό ιεραπόστολο της ευθύνης και της αγάπης, που δείχνει τόση φροντίδα για την ανακούφιση του κόσμου και κάνει τόση προσπάθεια που δεν έχει ξαναγίνει στα χρονικά.


Ναι, ο ανάγωγος, αδιόρθωτος, θρασύς και ασυνεπής Τσίπρας είπε μεταξύ άλλων : «Το 2016 που έρχεται θα είναι το έτος της ανάκαμψης και της ανασυγκρότησης. Η χρονιά που θα σηματοδοτήσει την οριστική έξοδο από την οικονομική κρίση και, μαζί, το τέλος της επιτροπείας και την ανάκτηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Έτσι λοιπόν, σήμερα που αλλάζει ο χρόνος, βρισκόμαστε στο μεταίχμιο. Αφήνουμε πίσω μας μια πολυετή σκληρή περίοδο κρίσης και μπαίνουμε στην επόμενη πενταετία της αναγέννησης της πατρίδας μας. Μια πενταετία ανασυγκρότησης αλλά και μεγάλων τομών, αλλαγών και μεταρρυθμίσεων, που έχει ανάγκη η χώρα. Ώστε σε πέντε χρόνια από σήμερα, που θα γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση, να έχουμε οικοδομήσει μια Ελλάδα, όπως αξίζει στην ιστορία της και στο λαό της».

Αναρωτιέμαι ειλικρινά αν υπάρχουν Έλληνες που παραμυθιάζονται ακόμα από τέτοιου επιπέδου τοποθετήσεις, του μεγαλύτερου ψευδολόγου και τυχοδιώκτη πολιτικού που πέρασε τα τελευταία χρόνια. Ο ανεύθυνος, αδίστακτος και επαγγελματίας παραμυθατζής, την ώρα που εφαρμόζει το πλέον σκληρό και βαρύτατο ,μνημόνιο έχοντας βάλει για χρόνια την ζωή των ελλήνων στη μέγγενη της οικονομικής δυστυχίας, θυσία στις εμμονές και τις ιδεοληψίες του, τολμάει ακόμα να λέει ότι βρισκόμαστε στο μεταίχμιο , αφήνουμε πίσω μια πολυετή σκληρή περίοδο κρίσης και μπαίνουμε στην επόμενη πενταετία της αναγέννησης της πατρίδας μας.

Μιλάμε για την υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού, για τον πλήρη πολιτικό ξεπεσμό και την δημαγωγία στο μεγαλείο τους. Στην αρχαιότητα τέτοιους επικίνδυνους δημαγωγούς, οι πρόγονοι μας τους εξοστροστράκιζαν από την πόλη, δημεύοντας τα υπάρχοντα τους . Εδώ δυστυχώς πρέπει να τον ανεχτούμε μέχρι να τελειώσει το θανατηφόρο έργο του.

No comments:

Post a Comment