Search This Blog

Friday, December 11, 2015

Αlpha Tv - Στην υγειά μας ρε παιδιά.!!!


 Σ. Παπαδόπουλος ...αφιερωμa στην Ομογένεια του Τορόντο.! Μπάμπης Στόκας, Μανώλης Μητσιάς και ο Πάνος Σκουρολιάκος, μέλος Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού



ο Σπύρος Παπαδόπουλος...μας προσκαλεί σε μια εκπομπή αφιερωμένη στον Μπάμπη Στόκα και στην Ομογένεια του Τορόντο, την Ελληνική Κοινότητα Τορόντο, σε πρόσωπα και γεγονότα από την παροικία μας. Προσκεκλημένος στην εκπομπή και ο γνωστός δημοσιογράφος της Παροικίας μας Τάκης Γαλιάτσος, ο ο ποίος παρέδωσε στον κ. Σπύρο Παπαδόπουλο μια αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους της Ελληνικής κοινότητας Τορόντο σαν ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του στην ομογένεια.



Αναφορά σε θέματα και προσωπικές εμπειρίες σχετικά με την ομογένεια έκαναν ο κ. Σ. Παπαδόπουλος, ο Μανώλης Μητσιάς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Πάνος Σκουρολιάκος, του Ν. Αττικής.
Το Spartan Media Παρουσίασε ένα βίντεο "Το Σκονάδικο" του Τορόντο..



Ένα βίντεο αφιερωμένο στους μερακλήδες μουσικούς και το πάθος τους για το μπουζούκι, συνεχίζοντας την κουλτούρα μας με την κατασκευή μουσικών οργάνων.

Ο χαρισματικός καλλιτέχνης προσκαλεί την ομογένεια και αγαπημένους του φίλους σε μία βραδιά γεμάτη ενέργεια, εκρηκτική διάθεση και πολύ κέφι.



Στην παρεΐστικη ατμόσφαιρα συμμετέχουν οι: Πάνος Σκουρολιάκος, Δημοσθένης Ταμπάκος, Λευτέρης Πετρούνιας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Μαρία Νικόλτσιου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Βασιλική Μιλλούση, Άγγελος Μπούρας, Ξενοφών Ραράκος, Τάκης Γαλιάτσος, Δημήτρης Καρατζιάς.

Μαζί με τον Μπάμπη Στόκα μοναδικές ερμηνείες μας χαρίζουν οι: Μανώλης Μητσιάς, Σόνια Θεοδωρίδου, Γιώτα Νέγκα, Ανδριάννα Μπάμπαλη, Σοφία Αβραμίδου και Φρόσω Στυλιανού. Τραγουδούν, χορεύουν και διασκεδάζουν οι:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

ΣΟΥ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ, ΤΡΕΛΟΣ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΚΑΣ

ΠΑΛΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΟΣ Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ,
ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ΄ ΣΑΙ, ΑΛΗΤΗΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΕ, ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ,
ΟΛΑ ΣΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΚΑΙΓΟΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΛΕΙΩΝΩ

Αναμνήσεις που ζωντανεύουν, ιστορίες που δεν ξεχνιούνται, μελωδίες που ταξιδεύουν, παρέες που ξανασμίγουν.  Αυτό είναι το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»!

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Γιατί οι παρέες τραγουδάνε ακόμα!





1 comment:

  1. GREAT EVENT! VERY GOOD IDEA and well deserved recognition for all our Torontonian Greek musicians that are so talented and work hard keeping up with our Greek music and culture entertaining us for so many years...BRAVO!!! Aphrodite Zervou

    ReplyDelete