Search This Blog

Sunday, June 28, 2015

EΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ...

Καλημέρα Αργεντινή-ούτε τα 60 ευρώ δεν μπορεί να εγγυηθεί ο Τσίπρας




Καλώς ήλθατε στην Κόλαση.

Ο λαός της Κολομβίας των Βαλκανίων ο οποίος παρακολουθούσε απαθής τις κυβερνήσεις των διεφθαρμένων πολιτικών να διαδέχονται η μία την άλλη ήρθε η ώρα να πληρώσει το πιο σκληρό αντίτιμο της μαλθακής, καφενόβιας και αούα λογικής του. Τα λεφτά τελείωσαν για την μεγάλη μάζα του όχλου. Την ίδια ώρα μερικές χιλιάδες συμπολίτες μας κατάφεραν να βγάλουν τα εκατομμύρια
ευρώ στο εξωτερικό-ανάμεσά τους πολλοί σεσημασμένοι τηλεαστέρες, δημοσιογράφοι και εκδότες-και τώρα ποντάρουν στη δραχμή για να αρπάξουν σαν μαυραγορίτες ότι γουστάρουν και κυρίως ακίνητα φιλέτα.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση κρύβει την πραγματικότητα μια και δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε καν αυτά τα 60 ευρώ γιατί δεν τα έχει!!!

Να γιατί:

Ο αρθρογράφος του πρακτορείου τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι ελληνικές τράπεζες έχουν δώσει 14 εκατομμύρια κάρτες σε πολίτες, κάτι που σημαίνει ότι με όριο ανάληψης 60 ευρώ το μέγιστο ποσό που μπορεί κάθε μέρα να βγαίνει από τις τράπεζες είναι τα 840 εκατ.ευρώ.

Με δεδομένο, όπως είχε πει νωρίτερα ο Ντίξον ότι η Ελλάδα έχει διαθέσιμα 3 δισ.ευρώ ακόμη στις τράπεζες της μετά την μη αύξηση του ELA από την ΕΚΤ, δεν θα μπορούν οι ελληνικές τράπεζες να δίνουν για πολλές ημέρες χρήματα και δεν θα αντέξει το τραπεζικό σύστημα για πολύ ακόμη. Με την ελπίδα, όπως λέει ο Ντίξον, ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα παίρνουν χρήματα κάθε μέρα από όλες τις κάρτες τους.

No comments:

Post a Comment