Search This Blog

Thursday, January 22, 2015

Η SkyGreece πήρε την άδεια από τον Καναδά και ξεκινάει τακτικά δρομολόγια...


Η SkyGreece, η ελληνική αεροπορική εταιρεία που ίδρυσαν Έλληνες ομογενείς από τον Καναδά και τις ΗΠΑ με στόχο να συνδέσει την Ελλάδα με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πήρε την πολυπόθητη άδεια από τις Καναδικές αρχές. Αυτό αναφέρει η ιστοσελίδα του αρμόδιου υπουργείου του Καναδά (https://www.otc-cta.gc.ca/eng/ruling/13-a-2015). Έτσι τώρα η SkyGreece μπορεί ελεύθερα να προγραμματίσει τα τακτικά της δρομολόγια μεταξύ Ελλάδος και Καναδά, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία σκοπεύει να συνδέσει με απευθείας τακτικά δρομολόγια την Αθήνα με το Τορόντο και το Μόντρεαλ, ενώ θα πετά και τα δρομολόγια Αθήνα-Ζάγκρεμπ-Τορόντο και Θεσσαλονίκη-Βουδαπέστη-Τορόντο.
Είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία, μετά την παλιά Ολυμπιακή, που αεροπλάνα της θα πραγματοποιούν τακτικά δρομολόγια στα αεροδρόμια του Καναδά.
Επίσης η SkyGreece ζήτησε άδεια και από τις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ και το αίτημα εξετάζεται.

3 comments:

  1. συγκρατήσου φίλε μου έχει και όρους η άδεια η οποία παρεπιπτόντως δεν είναι η τελική και εκτός των άλλων προυποθέσεων υπάρχει και ένα μικρό ασήμαντο προβληματάκι ακόμη το αεροπλάνο θα το βγάλουν φωτοτυπίες για να γίνει πολλά γιατί καθημερινές πτήσεις με ένα μάλλον κομματάκι δύσκολο μου φαίνεται εκτός αυτού δεν ανακοίνωσαν ότι το ναυλώσανε από τον Απρίλιο να πετάει στην Κροατία? μάλλον μια φορά το μήνα το βλέπω να πετάει με κάτι ψιλογκρουπάκια ευσεβών χριστιανών στους Άγιους Τόπους, όπου η κονόμα είναι ικανοποιητική αν κάνει 4 πτήσεις τη σαιζόν!!

    ReplyDelete
  2. ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΑΠΌ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΊΑ ΤΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

    ReplyDelete
  3. Μη βιάζεστε τόσο πολύ. Περιμένετε το τελικό αποτέλεσμα το οποίο δεν μπορεί παρά να είναι θετικό. Εγώ πάντως γράφο ότι ανακοινώνεται επίσημα και εύχομαι τα καλλίτερα...
    Ο Ταξιάρχης να βάλει το χέρι του.!

    ReplyDelete