Search This Blog

Friday, March 28, 2014

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...


Δημοσιογραφική αλητεία για ακόμη 
μια φορά
POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERS

Συνεχίζει να προκαλεί ο κίτρινος τύπος της παροικίας μας. 

Σε σημερινό του δημοσίευμα, και σε μια προσπάθεια να εκβιάσει για ακόμα μια φορά εμένα, ώστε να μην κυκλοφορώ στην Ντάνφορθ, κάτι που σημαίνει πως συναντάω κόσμο και μαθαίνω πράγματα, βάλθηκε αυτή τη φορά να μου βγάλει όνομα πως είμαι.. αδερφή. Θα το έλεγα, το λιγότερο "άστοχο".

Αν ήσουν πραγματικός δημοσιογράφος, θα είχες χρησιμοποιήσει τρόπους που συνάδουν με την δημοσιογραφική δεοντολογία, και όχι να κάνεις ακόμα μια επίδειξη δημοσιοκαφρικής αλητείας.
Δεν μας εξέπληξε, έχουμε δει άπειρα δείγματα κειμένων σου, που μας απέδειξαν πως, όλα όσα σου καταμαρτυρούν, είναι αλήθειες πέρα ως πέρα.

Θα έπρεπε να ντραπείς, προσπαθώντας να αμαυρώσεις για άλλη μια φορά την φήμη μου, και να σεβαστείς ότι έχεις να κάνεις με πατέρα 4 παιδιών, και 51 ετών άντρα με παντελόνια.
Αυτές οι αηδιαστικές ιδέες σας, έχουν σίγουρα να κάνουν με τον "σεναριογράφο" της γιάφκας σας, τον πυρηνικό ιερέα που αποχάζεψε εντελώς, και σίγουρα αυτός τις ξεφουρνίζει. Τον διπλό πράκτορα Κού-Πού 00,3%. Χαλάλι ο ένας σας στον άλλον, ταιριάζετε.

Το να μας αποκαλείς επίσης (εμάς, τα ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης), και ειδικά εσύ, το θεωρούμε τιμητικό. Είναι τιμή για μας να μας αποκαλείς εσύ και η κλίκα σου "κοπρόσκυλα", επειδή γράφουμε αλήθειες και ξεσκεπάζουμε απάτες, από το να παριστάνουμε τους τίμιους, που κάνουν απάτες, η συγχρωτίζονται με απατεώνες.

Και προτίμησε στο μέλλον να σταματήσεις να προσπαθείς να κάνεις τον δικηγόρο η τον "σωτήρα" των άλλων, σκούζοντας και βρίζοντάς μας, γιατί τους χαντακώνεις. Δεν καταλάβαμε τον λόγο που αντί να πάρει θέση ο ίδιος ο κ. Γαλάτσης, αυτός που ορύεται είσαι εσύ. Εκτός κι άν εσύ βρίσκεσαι πίσω απ' όλα αυτά (που δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση) η κάτι ετοιμάζεις, και σκοπεύεις να τον χρησιμοποιήσεις. Γνωστά τα λαμογίστικά σου πλέον.

Πρίν μήνες, και μετά από πληροφορίες κάποιας καμπαρετζούς, με κατηγορούσες πως πάω με παντρεμένες. Τώρα πας να μου αλλάξεις το προφίλ, πως είμαι αδερφή. Τελικά, μπορείς να πάρεις μια απόφαση τι επί τέλους είμαι; Έχω καταμπερδευτεί..

Σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά που με επιβεβαίωσες σε όλα όσα σου καταμαρτυρούσα.
Ομολογουμένως, δεν μπορούσες να μου κάνεις καλύτερη διαφήμιση.

Υ.Γ. Γνωρίζουμε όλοι μας το τι παθαίνουν κάποιοι στη φυλακή από άλλους συγκρατούμενους. Ταινίες όπως "Το εξπρές του μεσονυκτίου" άφησαν εποχή. Και γνωρίζοντας πως κι εσύ διετέλεσες τρόφιμος τέτοιων ιδρυμάτων στην γειτονική Αμερική (πρίν σε οδηγήσουν με χειροπέδες στο αεροδρόμιο της Ν.Υ. και σε απελάσουν δια παντός), μαντεύουμε εύκολα τι σου συνέβη, και γιατί έχεις τόση εμμονή με το να βλέπεις παντού στους άλλους γύρω σου "αδερφές".
Θα σου πρότεινα κάποιο από αυτά τα ανώνυμα γκρουπάκια (όπως είναι και για τους αλκοολικούς) πιστεύοντας πως θα σε βοηθούσε να ξεπεράσεις σε κάποιο βαθμό τα ψυχολογικά προβλήματά σου, από τις όποιες τραυματικές εμπειρίες σου εκεί μέσα.

Περιμένουμε με αγωνία τις συνέχειες των επεισοδίων με τη ..Ραμόνα.
Κι εμείς ετοιμάζουμε κάποια βίντεο, όπως «Αγία Αθανασία του Τορόντο», «το κορίτσι του μπαρ», «παπατρίχας» κ. ά.

Ν. Ραμμος

1 comment:

  1. Ευχαριστούμε κύριε συνάδελφε για την αναδημοσίευση

    ReplyDelete