Search This Blog

Saturday, October 26, 2013

ΞΕΝΗ (ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ) ΑΝΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τα παραλειπόμενα των παραλειπομένων

POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERS

Τελικά, είναι αλήθεια, πως ένα από τα (πολλά) γνωρίσματα κάθε απατεώνα, είναι το να είναι "ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ". Γιατί θα έπρεπε να διαφέρει ο "δικός μας" δηλαδή;
Στα παραλειπόμενά του, ΠΑΡΕΛΕΙΨΕ εσκεμμένα πολλά να μας πει.
Τα λέμε εμείς, κι ας δοκιμάσει να μας διαψεύσει Το περιμένουμε με αγωνία.

Πρώτα πρώτα, προσπαθεί να "τρομάξει" κάποιον επιχειρηματία, που του ζητάει ηθική αποζημίωση, και πολύ καλά του κάνει.
Δεν είναι ο μόνος, κι άλλοι είναι στον ίδιο δρόμο, και θα βρεθεί όντως πολύ σύντομα "ξεβράκωτος", κι ας παριστάνει τώρα τον δήιθεν "άνετο", και πως γελάει τάχα.
Όποιος έχει χεσμένη τη φωλιά του "άντρακλα που δέρνει γυναίκες", βγάζει το σκασμό και ζητάει ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Αλλά θέλει σθένος και ανδρισμό να ζητάς δημόσια συγνώμη. Ποιός τα έχασε να τα βρει αυτός, που όταν τρωει ξύλο από άντρες, βάζει τα κλάματα, και δέρνει κατόπιν γυναίκες.. Μισάνθρωπος και μισογύνης πάντα.



Άρχισε πάλι να ζητιανεύει, απροκάλυπτα πλέον, επειδή ξέμεινε από χρήματα και κοντεύει να κλείσει και το γραφείο του Τορόντο, μιας και το σουβλατζολουκουμάδικο δεν έπιασε, και ούτε θα πιάσει. Θα κλείνουν λοιπόν τα πάντα, το ένα μετά το άλλο.
Είναι όμως η απόλυτη μορφή ξεφτίλας, όταν για να "σκεπάσεις" το ζητιανιλίκι να μη φαίνεται, το "ντύνεις με κάποιον (δήθεν) φιλανθρωπικό σκοπό.
Και ποιός ο "φιλανθρωπικός σκοπός"; Να επιτρέψει να πουλήσουν κάποιοι στην εκδήλωσή του, κάποια δικά τους ..λαχεία. Παριστάνει τον φιλάνθρωπο ο μισάνθρωπος. Με τέτοια φιλάνθρωπα αισθήματα, αξίζει ΝΟΜΠΕΛ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

Και το χειρότερο, το να εξευτελίζει με τον χειρότερο τρόπο μια νέα, πανέμορφη και ταλαντούχα κοπέλα, παρουσιάζοντάς την ως "Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ".
Ποιός τίμιος και αγνός άνθρωπος, όπως είναι αυτό το κορίτσι, θα δεχόταν ποτέ και εν γνώση του να θεωρηθεί ως "ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ", γνωρίζοντας το ποιόν του εν λόγω αγύρτη; ΚΑΝΕΝΑΣ και ΠΟΤΕ!! Την επιλέγει άλλωστε μόνο και μόνο, γιατί η κοπέλα έχει σίγουρα 2-3 δικά της τραπέζια, άρα δεν του στοιχίζει δολάριο. Βγάζει το μεροκάματό της (αν της δίνει και τίποτε της προκοπής δηλαδή) μονάχη και με την αξία της. Επίσης, "την κρατάει από κοντά" για να τα έχει "καλά" και με την οικογένειά της, για "δικούς του" σκοπούς.
Αυτός σίγουρα θα μυρίστηκε κάπου κέρδος οποιασδήποτε μορφής. Αλλιώς τόσο γλείψιμο δεν δικαιολογείται σε μια και μόνο οικογένεια ανάμεσα στις χιλιάδες τόσες άλλες.

Όταν κάποια μέρα τον πάρει χαμπάρι η νεαρή κυρία, και πάνω απ' όλα καταλάβει (και πιστέψει πραγματικά) την δική της αξία, ξέρουμε καλά πως θα την ψάχνει με το καλαμάκι, και θα την παρακαλάει γονατιστός, μα θα εισπράττει περιφρόνηση, δηλαδή, αυτό ακριβώς που του αξίζει. Τότε ξέρουμε επίσης και τον βρώμικο πόλεμο λάσπης που θα της κάνει. Άκου "ΔΙΚΗ ΜΑΣ".. Σα δε ντρέπεται..

Στο τέλος, πετάει και τις φωτοβολίδες ο ανύπαρκτος, μπας και φανεί: "είμαστε σίγουροι ότι η βραδιά θα είναι αξέχαστη, αλλά και ποια εκδήλωση 40 χρόνια τώρα του φίλου σας δεν πέρασε στην ιστορία της ομογένεια..."

Της "Ομογένεια" ακριβώς. Μόνο που "ξεχνάει" να πει τότε που έκλαιγε, και τον άκουγαν όσοι έμεναν στο ίδιο κτήριο (επί της Ντάνφορθ) όταν έφερε κάποιο "όνομα", σκούζοντας -όπως μας είπαν- στο τηλέφωνο σε κάποιον "και τώρα τι θα κάνω εγώωωωω..." και "μη μου το κάνεις αυτόοοο...". Έλα; Είπε τίποτε; Ας πει..!!
Ξεχνάει μάλλον το φιάσκο με τον Μαργαρίτη στο αεροδρόμιο, με τον "Σ' αγαπάω μ' ακούς", με τη Στανίση ξανά στο αεροδρόμιο, και τόσα άλλα πρίν και μετά.

Ας αφήσει λοιπόν ήσυχους τους "άλλους" που κάνουν "λαϊκές βραδιές" με 300 και 200 δολάρια εισιτήριο. Ότι δίνεις παίρνεις στο φινάλε. Οι βραδιές οι δικές του, ούτε για 15 δολάρια δεν αξίζουν, οπότε ας τα πει πουθενά αλλού.
Και πάνω απ' όλα, οι "άλλοι", δεν ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ, ούτε παρακαλάνε τον κόσμο να έρθει να πάρει εισιτήρια για "φιλανθρωπικούς σκοπούς". Όταν το κάνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, το κάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ. Όχι φιλανθρωπίες μαϊμού.

Προσπάθησε πάντως, και με κάθε ανέντιμο η βρώμικο τρόπο, να βγάλει τους "άλλους" από τη μέση, για να είναι αυτός το "μονοπώλιο" στους χορούς και τις εκδηλώσεις, μα δεν το κατάφερε. Γιατί ο κόσμος πια δεν είναι κορόιδο, η όχι τόσο, όσο αυτός πιστεύει.

Τα ίδια έκανε, κάνει και θα κάνει και με το Blog αυτό, και τους διαχειριστές του.
Γιατί "ΞΥΠΝΑΜΕ" κάθε μέρα κι από έναν συμπάροικο, βγάζοντάς τον από τη λήθη και δείχνοντάς του ποιοι τον θεωρούσαν τόσα χρόνια χορτοφάγο ζώο, κονομώντας από τις πλάτες του και κάνοντας High Life με τα λεφτά του.

Μας κυνηγάει γιατί
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ
άρα ...ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΜΕ
..ξυδάκι, κάνει καλό! Μόνο που δεν πήρε κάτι μυρωδιά. Αυτός εκδίδει μια φορά τη βδομάδα.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, κι όσες φορές θέλουμε. Ας μας συναγωνιστεί λοιπόν!!
TGB

No comments:

Post a Comment