Search This Blog

Thursday, August 15, 2013

ΑΝΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (ΕΒΔΟΜΟΔΑ)



Έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Καράτσης
(Ο Δημητράκης, όπως τον ξέραμε όλοι)

Δεκάδες συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, αποχαιρετήσαμε χθες βράδυ στο νεκροπομπειο Heritage, έναν καλό ομογενή πατριώτη που έφυγε για πάντα από κοντά μας.
Ήταν ο Δημητράκης -όπως τον γνώριζαν όλοι- Καράτσης, ο οποίος κουρασμένος στα 83 χρόνια της ζωής του, εγκατέλειψε τον κόσμο τούτο για να αναπαυθεί στην πατρώα γη, όπως ο ίδιος ήθελε, κοντά στους γονείς του και τους άλλους απελθόντες συγγενείς.
Οι κυρίες Θεοδώρα Κουτσουμπού και Ζωή Βερούτις, του Heritage, υπό την επίβλεψη του αδελφού του Κυριάκου, φρόντισαν ώστε να είναι όλα τέλεια διοργανωμένα κατά την τελευταία αυτή οπτική επικοινωνία του αείμνηστου Δημήτρη Καράτση με τους ομογενείς οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη του.
Το τρισάγιο επί του σκηνώματος του απελθόντος τέλεσε ο ιερατικώς προϊστάμενος του Αγίου Δημητρίου π. Κωνσταντίνος Παυλίδης ο οποίος είχε  προσωπική γνωριμία με τον Δημητράκη, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τη ζωή του.
Στην τελετή αυτή του αποχαιρετισμού του Δημητράκη, παρευρέθηκαν και απέτισαν φόρο τιμής μέλη της Βασιλικής Καναδικής Αεροπορείας, (Air Forses) της οποίας υπήρξε επί πολλά χρόνια μέλος.
Η Εβδομάδα εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της Αττικής γης που θα σκεπάσει τη σορό του αείμνηστου φίλου ομογενή μας Δημητράκη.

(σ.σ. Ευχές κι' απο μας για την ανάπαυση της ψυχής του)

No comments:

Post a Comment