Search This Blog

Wednesday, June 6, 2012

ΛΟΓΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ…


...και συνέντευξη Τύπου...

ΚΑΤΑ  το Λογικό Τετράγωνο, το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι …μπουζούκι.!
Ετσι, σύμφωνα με τη λογική του ΜΑΚΕΔΝΟΥ, αφού οι απόντες από τη συνέντευξη ενημερώνονται από ρουφιάνους καταδότες, θα πρέπει να συνέβη το ίδιο και μ’ αυτόν.! Διότι αν ήταν παρών θα έβλεπε όλους όσους παραβρέθηκαν στην συνέντευξη Τύπου και πρώτα-πρώτα τον …εαυτό του.! Το καλό είναι ότι τα αντανακλαστικά του λειτούργησαν  αμέσως, και με τη βοήθεια του …φίλου αναγνώστη, τα …μπουρδούκλωσε, ούτως ώστε πίτα ολόκληρη - σκύλος χορτάτος.
Το έξυπνο είναι πάντα καλό και να λέγεται… και χωρίς κακία.!
Και με την ευκαιρία να ρωτήσω: Είναι ΜΜΕ η «πολυεθνική»; Διότι εγώ βλέπω μόνο το προς «ευγενικούς» γράμμα …αυτοπρο(σ)βολής του εκδότη και λίγα κουτσομπολιά για τους συνάδελφους με τα ακριβά καλλιτεχνικά προγράμματα… Υπάρχει και κάτι άλλο;


1 comment:

  1. Γιάννης ΚόντοςJune 6, 2012 at 2:06 PM

    Αγαπητέ "συνάδελφε"

    Σας ενημερώνω πως εκ παραδρομής, θέλω να πιστεύω, το περιοδικό EMPHASIS δεν προσκλήθηκε από το ΔΣ της Ε.Κ.Τ έγκαιρα στη συνέντευξη τύπου.
    Έτσι στάθηκε αδύνατον να παραβρεθεί κάποιος εκπρόσωπος του.

    Θυμίζω πως για την πώληση του κτιρίου ήρθαμε σε ανοικτή κόντρα με τον σημερινό πρόεδρο κ. Νικωνα Γεωργακόπουλο και τους «παρατρεχάμενους» του, οι οποίοι πριν δυο χρόνια όχι μόνο επέμεναν να ΜΗ πουληθεί το κτίριο, άλλα προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να πείσουν τα μέλη του οργανισμού, μέσα από συνεντεύξεις κλπ, πως το μόνο που θα έσωνε τον αστικό οργανισμό από την πτώχευση ήταν το να χρεωθεί ακόμη πάνω από 7.000.000 δολάρια για να ολοκληρωθεί το κτίσιμο του γυάλινου «Παρθενώνα» με τα στηρίγματα.

    Είμαι σίγουρος πως η παρουσία μας στην συνέντευξη τύπου όσο και οι ερωτήσεις μας θα έφερναν ορισμένους συμβούλους σε δύσκολη θέση.

    Για μας αυτό που προέχει πλέον, δεν είναι να αποδείξουμε το πόσο λάθος και «κάφροι» υπήρξαν ορισμένοι σύμβουλοι όταν ξέσχιζαν στον κοινοτικό χώρο έντυπο με αντίθετες απόψεις από τις δικές τους, αλλά το ότι μετά την μείωση του χρέους υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ο μεγάλος αστικός οργανισμός μπορεί να ανακάμψει σύντομα και να συνεχίσει να υπάρχει για πολλές δεκαετίες ακόμη, φυσικά με την συμπαράσταση όλων μας.
    Τέλος οφείλω να ομολογήσω πως το προεδρείο παρά τις λανθασμένες θέσεις που είχε κατά το παρελθόν, όσον αφορά στο «κτίριο», ξόδεψε ατελείωτες ώρες και εργάστηκε σκληρά για να κλείσει αισίως αυτή η συμφωνία.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία
    Γιάννης Κόντος

    ReplyDelete