Search This Blog

Sunday, December 23, 2012


Φωτογραφικά στιγμιότυπα από μια σύντομη βόλτα στην περιοχή…
Μια προ-χριστουγεννιάτικη έξοδος της κάμερας του Αντίποδα σε μαγαζιά-φαγάδικα της περιοχής, ανακάλυψε και μας έφερε κάποια στιγμιότυπα από γνωστούς και φίλους οι οποίοι βγήκαν για μια προ-χριστουγεννιάτικη  διασκέδαση με φαγητό, ποτό και μουσική.
Την πρώτη μεγάλη παρέα συναντήσαμε στο εστιατόριο MEGAS και αποτελούνταν από τους κ. κ.  Χάρη Φλώρο, Κεν Σταθάκη, Τεντ Μαντζιάρη, Τέντ Νικολάου, Φρέντ Δαλάκη, Βασίλη Λύτρα, Γιάνννη Μικρογιανάκη, ο πατήρ και υιός Κύρου και βασικά ο …οικοδεσπότης της περιοχής-πρόεδρος του BIA Danforth- κ. Ντίνος Βοϊδονικόλας.









Στο greekgrill, Pape & Oconnor, συναντήσαμε τον γιατρό Πάνο Φουντά με τον συνάδελφό του Κώστα Ιωάννου από το Βανκούβερ. Αφού κατανάλωσαν λίγη δόση χολιστερίνης από το ψητό αρνάκι, με λίγη δροσερή μπύρα, κουβέντιασαν τα δικά τους και αν κατάλαβα καλά σύντομα ο Κώστας θα είναι μόνιμα κοντά μας.


Στο γνωστό Christinas επί της Ντάνφορθ συναντήσαμε τους γιατρούς Ρίτσα και Θανάση Φούσια με το ζεύγος Μαίρης και Γιώργου Κωτσόπουλου καθώς και το ζεύγος Μαρίας και Κώστα Γιαννούλη μαζί με πολλούς άλλους θαμώνες του καταστήματος. 




No comments:

Post a Comment