Search This Blog

Sunday, July 8, 2012

ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ...


Η ξευτίλα στο μεγαλείο της.!

ΔΕΝ γνωρίζω τίνος είναι η ιδέα της απανωτής προ(σ)βολής του ντοκιμαντέρ για το Τορόντο, με πρωταγωνιστές τους κ. κ. Μενεγάκη, Γερονικολό, Μουρατίδη κ. λπ.
Πέρα που γελάμε με την κατάντια τους να παρουσιάζονται μέσα σε ένα ετοιμόρροπο κτήριο το οποίο προσπάθησαν, αποτυχημένα, να κτίσουν, κλαίμε συγχρόνως διότι μας θυμίζουν την …πτώση της Κοινότητάς μας, στα σημερινά χάλια της. Μια χρεοκοπία που οφείλεται ακριβώς στην εκ των προτέρων καταδικασμένη προσπάθειά τους να φτιάξουν τον … «Παρθενώνα» τους, αφού ακόμα και το οικόπεδο αγόρασαν με δανικά, υποθηκεύοντας μάλιστα ΟΛΗ την περιουσία του οργανισμού..!!! Έλεος, λοιπόν, εκεί στην ΕΤ3, ή όπου αλλού παίρνονται οι τέτοιου είδους αποφάσεις.
Αντιλαμβανόμαστε ότι ό, ποιος επιλέγει τις απανωτές αυτές προ(σ)βολές του …έργου, έχει στόχο να τους κάνει λίγη …πλάκα, αλλά λυπηθείτε μας λίγο κι’ εμάς τους Τοροντιανούς απόδημους. Φτάνει η ξευτίλα τους… ΔΕΝ αντέχουμε άλλο.! Και το λέμε τούτο διότι, γνωρίζοντας την νοοτροπία σας, είστε ικανοί να το επαναλαμβάνετε κάθε λίγο και λιγάκι, ειδικά τώρα το Καλοκαίρι που …επιτρέπονται οι επαναλήψεις.!
Βλέποντας και …κάνοντας,! Μπορεί να τα ξαναπούμε, αν χρειαστεί, με άλλα λόγια…

No comments:

Post a Comment