Search This Blog

Saturday, June 23, 2012

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ



Η Γενική Συνέλευση των 
μελών της Κοινότητας
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ 
ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΥΡΙΟ, στις 2:45 το απόγευμα, πραγματοποιείται η τακτική Γ. Συνέλευση των μελών της Ελληνικής Κοινότητας, με βασικά θέματα την μείωση του αριθμού των μελών του Δ. Συμβουλίου, από 36 σε 18 και την παρουσίαση και έγκριση του απολογισμού του έτους 2011, τον προσδιορισμό της ημερομηνίας των εκλογών και την εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
ΘΑ είναι η τελευταία συνάντηση του σημερινού Δ. Συμβουλίου, με το …σύνολο των μελών της Κοινότητας, στα οποία θα παρουσιαστεί – και θα εκτιμηθεί ανάλογα - το έργο της απερχόμενης διοίκησης, υπό τον Νίκωνα Γεωργακόπουλο.
Ένα έργο το οποίο θα μείνει , πιστεύουμε, στην ιστορία του ομογενειακού ελληνισμού, αφού με τη σκληρή δουλειά των περισσότερων μελών του συμβουλίου, επιτεύχθηκε το ακατόρθωτο, να ανασυρθεί ο οργανισμός από το χείλος του γκρεμού (της πτώχευσης), στον οποίο είχαν εγκαταλείψει οι ηγέτες της 10ετίας κ. κ. Μενεγάκης – Γερονικολός, να …καλλωπισθεί  και να παραδοθεί στους επόμενους φιλόδοξους ηγέτες του, σε βιώσιμη, πλέον, κατάσταση…
Δηλαδή, ό, τι πέτυχε το …δίδυμο σε διάστημα 10 χρόνων, το ακριβώς αντίθετο πέτυχαν ο Νίκωνας με την ομάδα του, σε μόλις δυο χρόνια.!
Πιστεύουμε ότι αύριο τα μέλη της Κοινότητας θα τιμήσουν ανάλογα το απερχόμενο Δ. Συμβούλιο, για το έργο του αυτό.!    

No comments:

Post a Comment