Search This Blog

Monday, May 21, 2012

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ...


Δεν μιλάς όταν τρως… 
ή ...μιλάς όταν δεν τρως;

Αν μιλάς όταν τρως πρέπει να σε δει γιατρός ή κάπως έτσι έγραφε πριν λίγο καιρό ο Αμαξάς. Σήμερα η «θεωρεία» του βρήκε την …εφαρμογή της στην εφημερίδα του κυρ Θανάση.
Πρώτη φορά γράφει για την Κοινότητα, το …πολιτιστικό του Μενεγάκη το οποίο αποκαλεί ΦΑΝΤΟΜΑ, και το “closing” το οποίο ανακατεύει με τις προσεχείς εκλογές.!!! Την σχέση όλων αυτών μόνο ο κυρ Θανάσης μπορεί να (μας) διευκρινίσει, κάτι που θα κάνει με …πολύ «αναλυτικές λεπτομέρειες», όπως γράφει, στην επόμενη έκδοση.!!! Επί του ζητήματος αυτού δεν έχουμε παρά να περιμένουμε διότι πιστεύουμε στο ταλέντο του για τις …αναλυτικές  λεπτομέρειες.! Στη συνέχεια ο κυρ Θανάσης, ως εντελώς άσχετος με τα παροικιακά και ειδικότερα με τα δημοσιογραφικά, …τρέχει να προλάβει την ύπαρξη «αντιμαχόμενων παρατάξεων» με «έπαθλο» τις καρεκλίτσες της Κοινότητας, όπως γράφει.! Δεν γνωρίζουμε αν όλα αυτά τα είδε στον ύπνο του ή του τα μετέφεραν κάποιοι εκ των ενδιαφερομένων… Θα τα δούμε όλα στις …αναλυτικές λεπτομέρειές του και σύντομα.! Σήμερα θα σας πούμε μόνον για τις …σοβαρές ερωτήσεις τις οποίες θέτει και οι οποίες πρέπει να βρουν απάντηση: 1. Έχουν προσωπικό συμφέρον; 2. Ανήκουν σε ομάδες διαφόρων αποχρώσεων; 3. Δεν χωνεύουν οι «ΜΕΝ» τους «ΔΕ»; Αυτά τα …δημοσιογραφικά ερωτήματα ζητούν άμεση απάντηση την οποία θα πάρουμε από τον μόνο (;) επαγγελματία δημοσιογράφο της πόλης μας.
Με την ευκαιρία να θέσουμε κι’ εμείς με τη σειρά μας ένα ερώτημα: Έχει κάποια σχέση με «εκβιασμό» το κατάπτυστο αυτό κείμενο κατά της Κοινότητας, ή περιέχει απλά, ως συνήθως, τον …βιασμό της γλώσσας μας; Κάποιες κακές γλώσσες λένε ότι κόπηκαν μερικές οικονομικές ενισχύσεις και γράφτηκαν ως προειδοποίηση για την επαναφορά τους.! Ελπίζουμε σε μια απάντηση απ’ ό, ποιον γνωρίζει κάτι… και, με πρώτη ευκαιρία, θα επανέλθουμε…

No comments:

Post a Comment