Search This Blog

Friday, April 13, 2012

ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ...

...Δεν τρελαίνεται με τον
καπνό τους.!!!
Αγαπητέ ANTIPODA,

Διάβασα την επιστολή του «κ.» Πολυδούλη δημοσιευμένη στην «ΕΒΔΟΜΑΔΑ». Τέτοιο μίσος, τέτοια κακία κατά Ελλήνων ομογενών (έστω και μη ορθόδοξων) ΔΕΝ περίμενα από σας… Εγώ πίστευα, και πιστεύω, ότι η Εκκλησία είναι ΑΓΑΠΗ την οποία προσφέρει προς κάθε άνθρωπο, ακόμα και λοξοδρομημένο.!

Είναι, μήπως, καιρός κ. Πολυδούλη, να …μετακομίσετε στη Μεταμόρφωση Του Σωτήρος, ή ακόμα και στη Μητέρα των εκκλησιών, τον Άγ. Γεώργιο, Ιερό ναό τον οποίο συχνά σας βλέπω να επισκέπτεστε (και να …φωτογραφίζεστε με τους υψηλά ιστάμενους της παροικίας), αφήνοντας την Κοινότητά μας να προσφέρει και κάτι παραπάνω από «Αγ. Γραφή», όπως είναι η ελληνική Γλώσσα στα παιδιά μας, ο ελληνικός Πολιτισμός και οι Κοινωνικές Υπηρεσίες προς ανήμπορους Έλληνες μετανάστες του Τορόντο…

Εξ’ άλλου «το κεράκι της γριάς» είναι …εφεύρεση, όχι γιατί ο Θεός τρελαίνεται με τον  καπνό τους, αλλά για την οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της.!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σ’ όλους και ο Αναστάς Κύριος ας βοηθήσει τον «κύριο» Πολυδούλη να βρει το δρόμο του, έστω και στα …γηρατειά του !!


No comments:

Post a Comment