Search This Blog

Wednesday, April 18, 2012

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ…

Δικαστικές περιπέτειες ομογενών επιχειρηματιών…

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ και ΑΓΩΓΕΣ.!

ΌΧΙ μόνο μηνύσεις αλλά και αγωγές ετοιμάζονται, από εκδότη εφημερίδας, κατά των επιχειρηματιών οι οποίοι τόλμησαν να διαφημιστούν και να ευχηθούν τους ομογενείς μέσω ενός άλλου εντύπου-εφημερίδας-ανταγωνιστικού και διαφωνούντος με τις …απόψεις του πρώτου.!
Κυκλοφορεί δε στην πιάτσα ότι ενώ οι αγωγές πέφτουν …βροχή, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες δεν βρίσκουν δικηγόρους να αναλάβουν την υπόθεσή τους καθ’ ότι είναι σχεδόν βέβαιοι ότι θα χάσουν.!!
Μόνον ένας λαθρόβιος, εξ’ Ελλάδος, δικηγόρος δέχτηκε την υπεράσπισή τους, αλλά την τελευταία στιγμή κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τους αντιπροσωπεύσει ενώπιον του ακροατηρίου.!
Η …δυσκολία αυτή στην ανεύρεση νομικής υποστήριξης τους αναγκάζει, όπως όλα δείχνουν, να δεχτούν έναν κάποιο συμβιβασμό, αποζημιώνοντας τον  …παθόντα εκδότη με μια ...συμβολική οικονομική προσφορά της τάξεως των δέκα, περίπου, χιλιάδων δολαρίων έκαστος (ανάλογα με το …μέγεθος της καταχώρησης) και με τη ρητή υπόσχεση ότι δεν θα ξαναδιαφημιστούν  στο εν λόγω έντυπο του αντίπαλου εκδότη.!!!
Παράλληλα ο εκδότης αυτός δεν θα έχει το δικαίωμα να γράφει τη στήλη «Κεντρίσματα» επί ένα χρόνο και εφτά μήνες…
ΑΝ όλες αυτές οι …διασταυρωμένες πληροφορίες μας επαληθευτούν, σταματάει ένας μεγάλος καυγάς τόσο μεταξύ ομογενών όσο και εκδοτών ώστε, μετά την  πρωτομαγιά, η παροικία να βρει τους …κανονικούς ρυθμούς της, αφού έληξε αίσια τόσο η …ανησυχία του κ. Πολυδούλη, με την καταψήφιση των αλλαγών του Καταστατικού, όσο και η διένεξη μεταξύ των δύο Κωνσταντίνων, του Κογκρέσου και του «Ε. Τ.». ΑΜΗΝ…     


No comments:

Post a Comment