Search This Blog

Tuesday, February 21, 2012

Συνέχεια της, προς γ. πρόξενο,….

….διαφορετικής άποψης

ΔΕΝ γνωρίζουμε αν το …γράμμα της HELLASNEWS είχε τίτλο «Τρίτη Επαφή προς τον Αξιότιμο και φίλο μας, Πρόξενο Δημήτρη Αζεμόπουλο» ή κάτι άλλο, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα ότι εκεί που …επαίρονταν  για τον …άθλο του …μεγάλου άρθρου τους, προς τον γενικό πρόξενο με τίτλο «Μια διαφορετική άποψη» και θέμα τη χορήγηση των 3 υποτροφιών του κ. Μαντζιάρη, άρχισαν να διαδίνουν, πάντα στο προφορικό, ότι το άρθρο αυτό τους το έστειλαν κάποιες ….αόρατες δυνάμεις από την Κοινότητα, για λογαριασμό της..!!
Οι άνθρωποι, αφού έκαναν την …πατάτα τους, όπως αποδείξαμε σε προηγούμενο σημείωμα, έκαναν την κωλοτούμπα τους, ανακατεύοντας, ως συγγραφείς του, κοινοτικούς παράγοντες, πιστεύοντας έτσι ότι θα μείνει κρυφό το …σχέδιό τους ! Για να περισώσουν μάλιστα, κάποια προσχήματα, «έπνιξαν» την απάντηση του γενικού προξένου σε κάποια άλλη σελίδα με ψιλά-ψιλά γραμματάκια, εν αντιθέσει με το μισοσέλιδο και σε μαύρο φόντο, δημοσίευμά τους προς τον γενικό πρόξενο..!!
Το  δημοσίευμα – «άρθρο» σας κ. εκδότα, είναι μια σκέτη …ασπρόμαυρη φωτογραφεία του συγγραφέα του, ώστε να καταντούν γελοίες οι όποιες προσπάθειές σας για κάλυψη του αόρατου (κοινοτικού;) συγγραφέα…. Αφήστε τον «φίλο σας» γενικό πρόξενο στα υπηρεσιακά του προβλήματα και μη του προσθέτετε τα ό, ποια δικά σας…. Σοβαροί να είμαστε….

No comments:

Post a Comment