Search This Blog

Thursday, February 9, 2012

Όμορφα κι’ ωραία τα περνούσαμε…

..η παλιοπαρέα, τα γλεντούσαμε!
Από δεξιά: Τεντ Νικολάου, Χάρης Φλώρος, Ντίνος Βοϊδονικόλας,
Τεντ Μαντζιάρης και οι ιδιοκτήτες του ΜΕΓΑΣ Νίκος Κωστής &Υιός..
ΜΙΑ ωραία, ανδροκρατούμενη, παρέα εκλεκτών ομογενών, απαρτιζόμενη από τους κ. κ. Ατσιδάκο Πήτερ, Βοϊδονικόλα Ντίνο, Δαλάκη Φρέντ, Λύτρα Μπίλ, Λάστμαν Μπλέιν, Μαντζιάρη Τέντ, Νικολάου Τεντ, Σταθάκη Κεν και Φλώρο χάρη, βρέθηκε χτες βράδυ στο εστιατόριο MEGAS, επί της Ντάνφορθ, όπου και τους ….συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός μας.
Αφού έφαγαν, ήπιαν και γέλασαν με την ψυχή τους, νάσου και καταφτάνει στο τραπέζι τους ένα ολόκληρο, ξεροψημένο -με τον μοναδικό τρόπο του Νίκου Κωστή-γουρουνόπουλο, βάρους 15 περίπου κιλών, το οποίο και τιμήθηκε δεόντως από τους συνδαιτυμόνες και κάποιους τυχερούς των γύρω τραπεζιών…. Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, ας αφήσουμε τις φωτογραφίες να μιλήσουν από μόνες τους..


Κεν Σταθάκης, Τεντ Νικολάου και καθιστός ο Μπλέιν Λάστμαν

Οι κ. κ. Φρέντ Δαλάκης και Μπίλ Λύτρας, έτοιμοι για το γουρουνόπουλο
Τεντ Μαντζιάρης, Ντίνος Βοϊδονικόλας, Τεντ Νικολάου.
Όρθιοος ο κ. Νίκος Κωστής
Τεντ Νικολάου, Χάρης Φλώρος


Οι κ. κ. Βασίλης Σκλάβος, Νίκος Κωστής και Νίκος Μηνιώτης
Ντίνος Βοϊδονικόλας, Κεν Σταθάκης, Χάρης Φλώρος

4 comments:

  1. THE POWERS OF THE UNIVERSES MAY SOONER THAN SOON CONVERGE TOWARDS THE MOST SUDDEN, FURIOUS, EXTERMINATING, MILITARY THIRD WORLD WAR! AND TOWARDS AN EARTHQUAKE GREATER THAN MAGNITUDE-10 OF THE RICHTER SCALE SO TO VANISH ALL THE LAWLESS ACQUISITIONS AT ALL COSTS.

    ReplyDelete
  2. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΛΥΣΣΑΛΕΟ ΑΦΑΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΠΟΛΕΜΟ! ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΣΕΙΣΜΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΑΠΟ 10 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

    ReplyDelete
  3. Από ποτέ ένας κατάζητούμενο της interpol έγινε εκλεκτός σας κύριοί κυριοι κύριοι του site σας?

    ReplyDelete
  4. Μάλλον δεν θα πρέπει να έχετε και μεγάλη εκτίμηση στην Ιντερπόλ, έτσι δεν είναι; Διότι όταν ΔΕΝ μπορεί να συλλάβει κάποιον «καταζητούμενο» από τους παραπάνω, οι οποίοι κυκλοφορεούν τόσο ελεύθερα σε μια μεγάλη πόλη, προφανώς ΔΕΝ είναι κατάλληλη για τη δουλειά αυτή, σωστά; Και επειδή κάτι τέτοιο ΔΕΝ μπορεί να συμβαίνει, μάλλον ο εγκέφαλός σας θα πρέπει να είναι ο …καταζητούμενος, κύριε, εντάξει;

    ReplyDelete