Search This Blog

Wednesday, November 2, 2011

Το ερώτημά τους....

Γράφει:
{«Η παραπάνω φωτογραφία δημσιεύτηκε στο μπλογκ "ΑΝΤΙΠΟΔΑ' το οποίο φωτογραφικά κάλυψε τη παρέλαση με πάρα πολύ όμορφο τρόπο.
Η φωτογραφία μάλλον πάρθηκε πρίν ή κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Κοιτώντας πιό προσεκτικά τη φωτογραφία, αναγνωρίσαμε την κ. Ζουμπανιώτη. 
Το ερώτημα μας είναι το εξής: Πώς η κ. Ζουμπανιώτη από "παρατηρητής" της παρέλασης μετετράπη σε "οργανωτή" και μέλος της οργανωτικής ειτροπής; Γιατί λίγο πιό πέρα από το σημείο που πάρθηκε η φωτογραφία, "παρέλασε" μπροστά από την εξέδρα των επισήμων ως "μέλος" της οργανωτικής επιτροπής... Φυσικά και χειροκροτήθηκε με τα πραγματικά μέλη της επιτροπής. Ο νοών νοήτω...
Τα λόγια είναι περιττά και τα συμπεράσματα δικά σας…»}

ΤΟ παραπάνω κείμενο είναι δημοσιευμένο εξ’ ολοκλήρου στον «ΜΑΚΕΔΝΟΝ» γραμμένο, επίσης εξ’ ολοκλήρου από τον «ΙΔΑΣ».
Ένεκα του ότι αδυνατούμε να απαντήσουμε με σιγουριά στο ερώτημά του, παρακαλούμε αν κάποιος από τους αναγνώστες μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει…. Μπορεί και να είναι ζήτημα «ζωής και θανάτου» για κάποιον…. Ας βοηθήσουμε έναν (…ανόητο;) συνάνθρωπο,
 επί τέλους !
Υ. Γ. Παρακαλούμε την κ. Ζουμπανιώτη, αν πράγματι είναι έτσι και εισέπραξε …παράνομα τα χειροκροτήματα, ας τα …επιστρέψει πριν να είναι πολύ αργά…..
«ΑΝΤΙΠΟΔΑΣ»

1 comment:

  1. Αν η Κα Ζουμπανιώτη αρνηθεί να επιστρέψει τα χρεωστούμενα προτείνω να δοθεί η οφειλή σε collection agency και να ενημερωθεί και το equifax οι καιροί είναι δύσκολοι και όλα τα έσοδα είναι απαραίτητα για την κοινότητα.
    Π ες μας τι πίνεις και δε μας δίνεις άνθρωπέ μου?

    ReplyDelete