Search This Blog

Tuesday, October 18, 2011

ΕΠΙΣΚΕΨΗ – ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗ ΝΤΑΝΦΟΡΘ….

Ο υπουργός κ. Στήβ Ashton  με την
 κόρη του, βουλευτίνα  κ Νίκη Ashton
ΜΙΑ ευχάριστη επίσκεψη-έκπληξη, είχαμε την τύχη να συναντήσουμε την περασμένη Κυριακή στην Ντάνφορθ. Ήταν ο υπουργός Μεταφορών και ενδοκυβερνητικών υποθέσεων της Μανιτόμπα κ. Steve Ashton, με την ελληνίδα γυναίκα του και την κόρη τους Νίκη, βουλευτή επίσης της ίδιας επαρχίας του Καναδά.
Οι επισκέπτες πολιτικοί, γευμάτισαν στο εστιατόριο Friendly Greek επί της Danforth με τον γνωστό ομογενή κ. Τομ Μιχαλόπουλο, την σύζυγό του και το ζεύγος Σέτας και Κώστα Πάππα. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με άλλους φίλους και γνωστούς ομογενείς στα γραφεία του ΠαΣοΚ Τορόντο όπου παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη, αποκλειστικά για την ΕΡΤ κόσμος και στον αντιπρόσωπό της στην πόλη μας Πήτερ Γαλιάτσο. Πρέπει να πούμε ότι ο καναδός πολιτικός κ. Στήβ ASHTON, είναι πρόεδρος της επιτροπής επιστροφής των Ελγίνειων  μαρμάρων στην Ελλάδα για τα οποία είπε: "Δεν ζητάμε πλέον την επιστροφή τους από την Βρετανία, αλλά την ημερομηνία της επιστροφής τους"…..
Περισσεύει να πούμε ότι και οι δυο τους χειρίζονται  καλά την ελληνική γλώσσα.
Παρακάτω μερικέ φωτογραφίες από την συνάντηση - συνέντευξη.
Από αριστερά ο κ. Γιώργος Μάνιος, ο πρόεδρος της Ελληνοκαναδικής Ομοσπονδίας του Οντάριο κ. Σταύρος Δαλακούρας, η βουλευτής κ. Νίκη ASHTON, η κ. Πάππας ο κ. Πάππας και πίσω ο Κ. Νίκος Μπαμπάτσικος με τον δημοσιογράφο Πήτερ Γαλιάτσο

Λίγο πριν την συνέντευξη. Ο Τάκης Γαλιάτσος, η βουλευτής κ. Νίκη Ashton
και ο υπουργός Στήβ Ashton

Γαλιάτσος, Δαλακούρας, Μάνιος

Προετοιμασία για την συνέντευξη. Πάππας, Γαλιάτσος, Δαλακούρας.

No comments:

Post a Comment