Search This Blog

Monday, September 26, 2011

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.....

Αν είσαι και παππάς... Ο κ. Δημήτρης Σελιώτης ...κλειδοκράτωρας της Κοινότητας, παραλαμβάνει το ψηφοδέλτιο-εισητήριο για την Γ. Συνέλευση από την κ. Φωτεινή Χατζηνικολάου

ΑΡΚΕΤΟΙ ομογενείς παρευρέθηκαν στην σημερινή τακτική Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Κοινότητας του Τορόντο.
Λίγο μετά τις 3 το απόγευμα ξεκίνησε η ανάγνωση των πρακτικών, η έγκρισή τους και στη συνέχεια η παρουσίαση του απολογισμού, από τον εκπρόσωπο της λογιστικής εταιρείας, αφού πρώτα εκλέχτηκε ο κ. Κακαγιάννης ως προεδρεύων της συνέλευσης και ο οποίος τα κατάφερε σχετικά –ίσως και αρκετά, θα έλεγα- καλά.
Τσέκ ιν του π. προέδρου Καθ. Γιώργου Γκέκα.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ σχεδόν παμψηφεί  τόσο ο απολογισμός του 2010, όσο και
ο προϋπολογισμός του τ. έτους…..
Στα «άλλα θέματα» της Ατζέντας, πήραν τη θέση τους οι δυο προτάσεις οι οποίες τέθηκαν από την κ. Ελένη Ζουμπανιώτη και τον κ. Νίκο Μπαμπάτσικο. Η κ. Ζουμπανιώτη  ζητούσε αναφορά-ενημέρωση από τον πρόεδρο της Συμβουλευτικής Επιτροπής κ. Γιάννη Φαναρά, ο οποίος αναφέρθηκε λεπτομερώς σε κάποιες ενέργειές τους, όπως είναι το νέο καταστατικό το οποίο θα παρουσιαστεί σύντομα στο Δ. Συμβούλιο, προς έγκριση.
Σελιώτης Δημήτρης, κάποιες ...εντολές προς την Χρισιάνα

Η πρόταση του κ. Μπαμπάτσικου ζητούσε την έγκριση της Γ. Συνέλευσης, να προχωρήσει ένας ενδελεχής έλεγχος των οικονομικών της Κοινότητας, κατά το διάστημα της ανέγερσης του «Κέντρου» στο Σκάρμπωρο,  από ανεξάρτητη λογιστική εταιρεία. Η πρόταση πέρασε με μεγάλη διαφορά ψήφων, ενώ 11 ψήφοι, από ανθρώπους προσκείμενους τόσο φιλικά όσο και συγγενικά στον π. πρόεδρο κ. Μενεγάκη, ήταν κατά της πρότασης….. Μεταξύ αυτών ήταν ο γενικός γραμματέας κ. Κακαρέλης, ο γ. ταμίας Δρ. Νικόπουλος, ο κ. Στ. Δημάκος (ξάδελφος), ο κ. Αρτεμάκης, ο κ. Ιορδάνους, κ. λπ.
Τελικά ήταν μια καλή και ήρεμη Γ. Συνέλευση, με μόνο κακό την μικρή προσέλευση-συμμετοχή των μελών της…..

No comments:

Post a Comment