Search This Blog

Tuesday, July 12, 2011

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΪ-ΓΙΑΝΝΗ - ΤΕΛΟΣ

ΕΞΙ χιλιάδες επισκέπτες και πάνω από 30.000 δολάρια για τα ταμεία της Κοινότητας ήταν ο απολογισμός του εξαήμερου φεστιβάλ που έγινε στον περίβολο χώρο του Αϊ-Γιάννη τα δυο περασμένα ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακα.
Πολλές και αισθητές απουσίες παρατηρήθηκαν από τους πολλούς καθημερινούς επισκέπτες του πανηγυριού, οι οποίοι δεν έλαβαν απαντήσεις για το …φαινόμενο «απουσίες».
ΕΚΕΙΝΟ που γνωρίζω είναι το ότι ο κ. γενικός πρόξενος απουσίαζε εκτός Οντάριο κατά το πρώτο τριήμερο, ενώ κατά τη διάρκεια του δεύτερου η απουσία του ήταν καθαρά για προσωπικούς λόγους. Ο βουλευτής κ. Κα
Καρύγιαννης απουσίασε διότι οι σχέσεις του με κάποιους του Δ. Συμβουλίου είναι παραπάνω από τεταμένες… Έντονη ήταν επίσης η απουσία του π.π. γιατρού Θανάση Φούσια, ενώ η απουσία του π.π κ. Μενεγάκη ήταν …δικαιολογημένη καθ’ ότι συνόδευε το πριγκιπικό ζεύγος της Αγγλίας στην ανά τον Καναδά επίσκεψή του.! Όσο για τους Ελένη Τσικριτζή και Βλάση Οικονόμου, επί πολλά χρόνια αντιπρόεδρο και ταμία αντίστοιχα, απουσίασαν διότι είχαν κάτι ...καλύτερο να κάνουν. Επίσης ο επί πολλά χρόνια …λαλίστατος  εκφωνητής των πανηγύρεων, απέφυγε να παρευρεθεί για να μην τον …εκφωνήσουν.! Εξ’ άλλου η ιδιότητά του ως κληρικού δεν του το επέτρεψε, όπως και στους κληρικούς της Κοινότητας… ΕΙΝΑΙ πάρα πολλοί ακόμα οι της δεκάχρονης διοίκησης που δεν παραυρέθηκαν, αλλά δεν τους γνωρίζουμε. Ίσως σ’ αυτούς αναφερθεί ο κ. Κρανιάς και οι λοιποί συνεργάτες του.
ΑΣ δούμε τώρα μερικές φωτογραφίες από το πανηγύρι και μετά το συζητάμε…
Ο Λεωνίδας (Leo) Φράγκος με την αγαπημένη του σύζυγο Τασία και την φίλη τους Δέσποινα Νικολάου


Ο Γιάννης Φλωρινιώτης τραγουδά για τους κ. Θανάση Κουρτέση και Κώστα Πάππα.


Ο Γιώργος Νταλής με την αγαπημένη του γυναίκα Ελένη.

Οι Σπύρος Ροσσάνος, Γιώργος Νταλής και Παναγιώτης Κακαρέλης, με τις μπύρες, τους καφέδες, τους λουκουμάδες και τα κρύα νερά...

Ο κ. Νίκος Σάκερ με την σύζυγό του Βούλα και την κ. Βαρβάρα Κακαρέλη

Η κ. Ελένη Νταλή με τον κουμπάρο Κώστα Γιαννούλη

Ο Χάρης Φλώρος με τον φίλο του Βασίλη Βοττέα και μια ...άποψη του πανηγυριού

Μια όμορφη φωτογραφία με 'ομορφα κορίτσια του χορευτικού

No comments:

Post a Comment