Search This Blog

Monday, April 20, 2020

Δικαστική απόφαση - σφαλιάρα στους … «ηΓΕΤΕΣ» του Εθνικού Κογκρέσο.!!!


Και ενώ οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί γιορτάσαμε (γιορτάζουμε ακόμα) την Ανάσταση του Κυρίου, οι απανταχού, στον Καναδά, Έλληνες – Ορθόδοξοι και μη – "γιόρτασαν "  τη σφαλιάρα του δικαστήριου του Οντάριο στους -με το έτσι θέλω- ηΓΕΤΕΣ του, επικεφαλής της ανύπαρκτης, ουσιαστικά, οργάνωσής τους την οποία ονομάζουν «Ελληνοκαναδικό Εθνικό Κογκρέσο».!!!

Οι περισσότεροι από σας γνωρίζετε αρκετά για το πώς ξεκίνησε η οργάνωση αυτή, με μπροστάρηδες την «αφρόκρεμα» Ελληνοκαναδών Πανεπιστημιακών δασκάλων, (μεταξύ των οποίων  οι Μητράκος, Φλέγκας, Μυλόπουλος, Τσούκας κ. π. άλλοι) για να ξεπέσει στα χέρια κάποιων άσχετων αδαών όπως π.χ. οι Μενεγάκης, Πάππας, Μάνιος και άλλοι, κατεβάζοντας το επίπεδο της μεγάλης αυτής οργάνωσης στο ύψος του αναστήματός τους…
Και τώρα πάρτε μια περιληπτική εικόνα, όσοι ΔΕΝ το διαβάσατε κάπου αλλού, της δικαστικής απόφασης και έχουμε καιρό να τα ξαναπούμε με όσες λεπτομέρειες είναι απαραίτητες ώστε να σχηματίσουμε όλοι μας τη σωστή εικόνα τόσο του οργανισμού, όσο και των όψιμων βιαστών - …επιβητόρων της.!!!

∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τετάρτη, 15 Απριλίου, 2020

Αγαπητοί συμπάροικοι,

Με τη σκέψη στραμμένη στην τραγωδία της πανδημίας και με τη Μεγάλη Εβδομάδα περιχαρακωμένη έξω από τις εκκλησιές μας, περιμένουμε το θαύμα της Ανάστασης και την Αναγέννηση του Πάσχα.
Αντί απαντήσεων στα οφθαλμοφανή ψεύδη του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου, επιλέγουμε να μεταφράσουμε την απόφαση-κόλαφο του δικαστηρίου σχετικά με τις αιτιάσεις του Ελληνικού Κογκρέσου του Κεμπέκ, του Κογκρέσου της Βρετανικής Κολομβίας και των άλλων θεσμικών οργανισμών πανκαναδικώς που συμμετείχαν στην αγωγή κατά του Ελληνοκαναδικού Κογκρέσου για κατάχρηση του καταστατικού, παράνομη αλλαγή των εκλογικών άρθρων του καταστατικού κλπ.
Η απόφαση του δικαστού αναγράφει:
«Από τα αποδεικτικά στοιχεία προκύπτει ότι το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο   CHC   ενήργησε επί έτη κατά τρόπο ασυμβίβαστο προς το καταστατικό του.      ∆εν είχε
οικονομικούς απολογισμούς και δεν διεξάγονταν εκλογές και ετήσιες συνελεύσεις. 
∆εδομένου ότι η τήρηση των αρχείων ήταν ασυνεπής, είναι
δύσκολο να δούμε πώς ο οργανισμός λειτουργούσε ή ποιος έπαιρνε τις αποφάσεις.    Ασφαλώς δεν λειτουργούσε σύμφωνα με τη το Καταστατικό του 1999.  
Για τους ανωτέρω λόγους, θεωρώ ότι το CHC δεν συμμορφώθηκε με το Καταστατικό  του 1999 όταν ψήφισε το Σύνταγμα(Καταστατικό το λέμε εμείς) του  2016  και όταν δημιούργησε το  QRC  (Περιφερειακό Συμβούλιο του Κεμπέκ) .  Οι εκλογές του 2016 ήταν επίσης παράτυπες και διεξήχθησαν με την απουσία σημαντικών εκλογικών
περιφερειών της οργάνωσης.    Αν και ήταν το Ελληνικό Κογκρέσο του Κεμπέκ που άρχισε αυτήν την αγωγή, οι σημαντικές αντιρρήσεις εκφράστηκαν από σχεδόν πολλές
άλλες επαρχιακές οργανώσεις και τις μεγαλύτερες παροικιακές οργανώσεις πριν και μετά από το συνέδριο  του 2016.  
Το QRC δημιουργήθηκε παράνομα και χωρίς την κατάλληλη αρχή. Τα άρθρα του καταστατικού που αλλάχθηκαν το 2016  πρέπει να επανέλθουν σε εκείνα που ορίζει το καταστατικό του 1999.»
Το Ελληνικό Κογκρέσο του Κεμπέκ επιλέγει αυτές τις άγιες
μέρες να μην υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Θα ακολουθήσει πλήρης ανάλυση της δικαστικής απόφασης και των συνεπειών της.
Εκ μέρους του ∆ιοικητικού Συμβουλίου του ΕΚΚ,
Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα με υγεία και ευλογία! 

Ελληνικό Κογκρέσο Κεμπέκ
∆ιονύσης Μαρίνος, Πρόεδρος


8 comments:

  1. ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ. ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ Ή ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!

    ReplyDelete
  2. Και στο κατω, κατω, τη εχετε πρωσφερει εσεις στον ελληνησμο ρε μαλακες; Τι λεγετε, περιμενωωω; Τιποτα; Τα αρχιδια σας; Καταλαβα. Σας εχουν παρει χαμπαρει ολοι. Γι αυτο δεν πμορειτε να συγκεντρωσεται 2 ατομα. Βρε ΟΥΣΤ! Χρηματοφαγαδες.

    κ. Κορκοφιγκας Καρδαρα

    ReplyDelete
  3. Θα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου κ. Κορκοφιγκας, (αλήθεια αυτό που τονίζεται)παρότι είσαι αχρείος. Στη πιάτσα τους χρηματοφαγάδες τους λένε λαμόγια . Πράγματι ήταν δύο, γίνατε τρεις αλλά ΟΧΙ δεκατρείς και ούτε έχουν προσφέρει τίποτα και ποτέ ούτε στον ελληνισμό αλλά ούτε και στην παροικία, εκτός κάτι γιδίσια παϊδάκια για τον εαυτούλη τους, καμιά φορά τη μισή γίδα και σπανίως ολόκληρη τη γίδα. Τίποτα για το μεγάλο Οργανισμό που δήθεν σχίζουν τα ιμάτιά τους ότι ενδιαφέρονται σοβαρά..

    ReplyDelete
  4. Κατηγορώ τον Αντίποδα που δημοσιεύει φαύλα δημοσιεύματα και μάλιστα από αναγνώστες του που δεν ταυτίζουν τους εαυτούς τους, εδώ στην περίπτωσή μας, δεν γνωρίζουμε αν ο (κ. Κορκοφίγκας)
    έχει προσφέρει κάτι τις στην παροικία και ειδικότερα στον ελληνισμό ώστε να σχίζει τα ιμάτιά του και να κατηγορεί το μεγάλο ελληνικό οργανισμό του Εθνικού Κογκρέσου. Λίγη ευγένεια δεν πειράζει, ακόμη και από φτηνά και ευτελή πρόσωπα.

    ReplyDelete
  5. Μωρέ φίλε 9:07 τον κοντό με τη γραβάτα τον έπιασαν με όλόκληρη τη γίδα στην πλάτη και εσύ μιλάς για παϊδάκια ή και μισαδούρες; Με 50 χιλιάρικα ξέρεις πόσες γίδες αγοράζεις μωρέ!! Και Δρ. Χαλάτσις τον έχει ακόμα δεξί του χέρι! Λίγη ντροπή ρεεεεε που να χέσω τα πτυχία σας!

    ReplyDelete

  6. Βρε April 22, 2020 at 2:05 PM, για να κατεβασεις την κασσιδα σου σε αυτό το προσωπικο επιπεδο σημαινει ότι σ’ ετσουκσε ο κ. κορκοφιγκας. Μηπως εισαι και συ μελος των χρηματοφαγαδων; Φτηνα προσωπα λεει. Βρε ΟΥΣΤ λαμογιο. Τα φτηνα προσωπα εινα αυτά που τρωνε από το υστεριμα του ξενιτεμενο ελληνα.

    ReplyDelete
  7. Έτσουκσε με (ξ) αγαπητέ αγράμματε ξενιτεμένε έλληνα και το Ε κεφαλαίο κ. κορκοφιγκας και αμφιβάλλω αν ποτέ έβαλες το χέρι στη τσέπη σου για να ξοδέψεις για κάποιο κοινωφελή οργανισμό και εκδήλωση(και πως να το βάλεις, αφού η τσέπη σου είναι φιδοφωλιά). Οπότε το δικό σου υστέρημα δεν το έφαγε ουδείς, να είσαι ήσυχος για αυτό και να κοιμάσαι χωρίς εφιάλτες (μη μας πάθεις και τίποτα).

    ReplyDelete
  8. Σιγά να μη με έτσουΚΣε ο κ.Κορκόφιγκος. στέρεψε από ιδέες ο κ., ή μάλλον φοβάται από τις επόμενες ιδέες που θα γράψει μήπως και αποκαλυφθεί η προσωπίδα του

    ReplyDelete