Search This Blog

Friday, January 14, 2022

Άλλοι πάνε μπροστά κι' άλλοι γυρνάνε πίσω.!!!

 


 

HCGM Appoints New Executive Director Denis Kotsoros

 

Ο Διονύσιος Κοτσορός νέος Εκτελεστικός Διευθυντής της ΕΚΜΜ

 

 

Σύμφωνα με το Forbes, η ηγεσία είναι μια διαδικασία κοινωνικής επιρροής, η οποία μεγιστοποιεί τις προσπάθειες των άλλων προς την επίτευξη ενός στόχου. Έχοντας έναν ηγέτη, με τεράστια εμπειρία και μακρά ιστορία επιτυχιών στον επιχειρηματικό κλάδο, στη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ (ΕΚΜΜ) θα βελτιωθεί η Κοινότητά μας και η μετάβασή της στον 21ο αιώνα. Με αυτό το σκεπτικό ανακοινώνουμε τον διορισμό του Διονύση Κοτσορού ως νέου Εκτελεστικού Διευθυντή της ΕΚΜΜ.

Η Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας διακόπτει τον διάλογο με το Δ. Συμβούλιο της κοινότητας St. Albans…

 Όχι που ο Μακάριος θα ήταν διαφορετικός και σοβαρότερος από τον προκάτοχό του Στυλιανό.!

ΑΥΣΡΑΛΙΑ. Η κοινότητα της Αγίας Παρασκευής St Albans, στη Μελβούρνη, είχε ξεκινήσει έναν επίσημο διάλογο με την Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, προκειμένου να ενταχτεί στη μοναδική  Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στην Αυστραλία, η οποία είναι η, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, διοικούμενη, «Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας» με αφέντη τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο.

Sunday, January 9, 2022

Δεν τους έφταναν όλα τ’ άλλα, έχουνε τώρα και τους …επαναστάτες.!!!


Άρχισαν τα όργανα να παίζουν στους …σκοπούς της αλητείας της Ερανικής Επιτροπής, η οποία κατέβασε, όπως ξανάπαμε, τα βρακιά της στις απαιτήσεις Σωτηρούλας, παραχωρώντας του εκτός από τα μετρητά του εράνου και όλα ουσιαστικά τα ακίνητα…