Search This Blog

Thursday, June 27, 2013

Η ΜΥΓΑ ...ΚΑΤΑΧΕΣΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ 
ΤΟΥ ...ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !...



Δεν πρόλαβε να ορκιστεί η νέα κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου και υπήρξαν οι πρώτες δυο αποφάσεις, επί προσώπων.

Η μία αφορούσε την τοποθέτηση Προέδρου στο Ίδρυμα Κωνσταντίνος Καραμανλής, (πήγε ο Τασούλας στη θέση του Μιχελάκη) και η άλλη στην αντικατάσταση του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ, (έφυγε ο Παπαγεωργόπουλος και πάει ο Κοντός).

Και τις δυο αποφάσεις οι βενιζέλοι τις πληροφορήθηκαν από τα ΜΜΕ. Φυσικά και κανείς δεν είχε

Παπανδρέου:

Αυτό που απαιτείται είναι προσθέσεις 
και πολλαπλασιασμοί, 

όχι αφαιρέσεις και διαιρέσεις.


Η απόφαση των συντρόφων μας, μελών της Αριστερής Πρωτοβουλίας, που έρχεται ως αποτέλεσματων εξελίξεων της τελευταίας περιόδου, να διακόψουν κάθε σχέση με το ΠΑΣΟΚ, αποτελεί ένα πλήγμαγια την Δημοκρατική Παράταξη.

Σε μια περίοδο κρίσιμη για την πορεία τηςχώρας και το μέλλον της Ελληνικής κοινωνίας,το ΠΑΣΟΚ πρέπει να διασφαλίζει τηνσυμμετοχή, την ενεργό παρουσία κάθεμέλους του και ιδιαιτέρως

Ραγκούσης:


 Η δημοκρατική παράταξη έχει αξίες και όχι εμπορική τιμή για να πουλιέται και να αγοράζεται προκειμένου να νομιμοποιηθεί ο μεταρρυθμιστικός λαϊκισμός του κ.Σαμαρά.


Αλίμονο εάν η χώρα αντιμετώπιζε ξαφνικές εκλογές εξ αιτίας του ανερμάτιστου μεταρρυθμιστικού λαϊκισμού του κ. Σαμαρά στην ΕΡΤ. Διότι αυτό που συντελείται στην ΕΡΤ είναι απλώς ....μία μεταρρυθμιστική απάτη ένας επικίνδυνος για τη δημοκρατία μεταρρυθμιστικός λαικισμός.Δεν υπάρχει ερώτημα για το εάν άντεχε η χώρα τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών. Προφανώς δεν άντεχε .

Το ερώτημα που υπάρχει είναι γιατί για να αποφύγουμε τις εκλογές δεν υποχώρησε ο

Tuesday, June 25, 2013

Από το χρονοντούλαπο της ιστορίας 
στη συγκυβέρνηση

Σκληρή ανακοίνωση της Αριστερής Πρωτοβουλίας προαναγγελει δύσκολη συνέχεια στο ΠΑΣΟΚ.

"Οι τελευταίες εξελίξεις επιβεβαιώνουν και οριστικοποιούν την πλήρη υποταγή της σημερινής ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ στην κεντροδεξιά.
Με δική τους ευθύνη και μόνο αποφάσισαν να μετατραπούν σε συνεταίρο του κ. Σαμαρά, του Πρωθυπουργού της πιο σκληρής δεξιάς που πλέον στηρίζουν χωρίς προφάσεις και για τον οποίο εξασφαλίζουν την απαραίτητη πλειοψηφία στη Βουλή.

Είναι μια επιλογή που πολιτικά, στρατηγικά και ηθικά αφήνει έκθετο το ΠΑΣΟΚ και τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη στα μάτια των φίλων, των μελών του και όλου του ελληνικού λαού.
Στρατηγικά γιατί διαλύει το σενάριο της Κεντροαριστεράς και το μετατρέπει σε εφιάλτη μιας

ΞΕΝΗ (ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ), ΑΝΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...


Ομορφιά μου όλα, ομορφιά μου τίποτα

POSTED BY TORONTO GREEKBLOGGERS

«Αχ, αυτά τραβάμε οι όμορφες, μας ζηλεύουν..»
Ohhhh yes!.. Μα φυσικά, τι τώρα..

Είναι, το λιγότερο "γελοίο", να προσπαθεί μια γυναίκα να προσβάλει έναν άντρα για την εμφάνισή του, η για το βάρος του, την στιγμή που η ίδια, είναι σαν «κιοφτές με πόδια».

Είδαμε μια προχθές, να βγαίνει απο ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας κατ' ευφημισμόν.. "καλέ